Το Μπρούσκο έρχεται πάλι με συνταρακτικές εξελίξεις και το Youweekly.gr, είναι εδώ για να στις αποκαλύψει πρώτο! Για να μην αγωνιάτε, διαβάστε πρώτοι από όλους όλες τις συνταρακτικές εξελίξεις της σειράς, πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Από την Μαρία Μεταξητινού..

Ο Σήφης φλερτάρει πια «ανοιχτά» την Αλκηστη, δείχνοντας αδιαφορία για το γεγονός ότι αυτή είναι παντρεμένη με τον παλιό του συμμαθητή, τον Αλκιβιάδη. Οταν βρίσκονται οι δυο τους στο οινοποιείο ο Σήφης τη φλερτάρει ανοιχτά και της λέει: «Θέλεις να δοκιμάσεις το φετινό μας μπρούσκο να μου πεις της γνώμη σου;». Η Αλκηστη καταλαβαίνει τις προθέσεις του, θέλει όμως να κρατήσει αποστάσεις: «Είναι πολύ πρωί, δεν θέλω να μεθύσω» του λέει, αλλά ο Σήφης συνεχίζει την επίθεση: «Θα μου άρεσε να σε δω μεθυσμένη. Θα έρθεις ένα βράδυ και θα ανοίξω το καλύτερο μπρούσκο μας μόνο για σένα και θα σε μεθύσω».

Η Αλκηστη ταράζεται πολύ γιατί μάλλον έχει κι αυτή αισθήματα για τον Σήφη, τον κοιτάζει στα μάτια και αντιδρά: «Πρέπει να φύγω, βιάζομαι, γεια σου Σήφη». Ο Σήφης την πιάνει από το χέρι και την κοιτάζει γεμάτος ερωτισμό: «Είπα κάτι που σε πρόσβαλε; Ξαφνικά σε ένιωσα αμήχανη. Προσπαθείς να αποφύγεις κάτι;», της λέει. Η Αλκηστη είναι πολύ ταραγμένη και του λέει: «Δεν καταλαβαίνω», ο Σήφης έρχεται πολύ κοντά της, έτοιμος να τη φιλήσει. Την κοιτάζει αφοπλιστικά στα μάτια και της απαντάει: «Καταλαβαίνεις!», αλλά μόλις πάει να τη φιλήσει χτυπάει το κινητό της και φεύγει.

Ο Νεκτάριος παθαίνει σοκ με την Αλεξάνδρα

Η Βασιλική αναγκάζεται να επιστρέψει εκτάκτως στα Χανιά για επαγγελματικούς λόγους και η Μελίνα με τον Αχιλλέα τής κρύβουν τους φόβους τους για να μην την τρομάξουν. Ο Πάτροκλος εισβάλλει σε κατάσταση αμόκ στο σπίτι του Νεκτάριου ψάχνοντας τη Χρυσάνθη και τρομάζοντας τη Μαρίνα. Οταν φτάνει, η Μαρίνα διαβάζει και ανοίγει αυτή την πόρτα στον Πάτροκλο. Αυτός μπαίνει μέσα σαν τρελός και αρχίζει να φωνάζει στο παιδί: «Πού είναι η μάνα μου; Εδώ μένει; Μαζί σας;». Το παιδί τα χάνει: «Θείε Πάτροκλε, τι έπαθες;», του λέει, αλλά αυτός την αγνοεί και συνεχίζει να φωνάζει: «Δήμητρα, Νεκτάριε», ενώ ξανακοιτάζει τη Μαρίνα και της λέει: «Μαρίνα, εδώ είναι η μάνα μου; Την έχετε σπιτώσει εδώ μέσα για να με ξεχάσει; Λέγε!».
Την ίδια στιγμή, ο Νεκτάριος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν στο εστιατόριο που τρώει με τη Δήμητρα εμφανίζεται η Αλεξάνδρα συνοδευόμενη από έναν άντρα τον οποίο συστήνει ως μέλλοντα σύζυγό της: «Να σας συστήσω. Η κυρία κι ο κύριος Ματθαίου. Ο Γιώργος Σαράφογλου, μέλλων σύζυγός μου. Είμαι έγκυος και παντρευόμαστε σ’ ένα μήνα!», λέει και ο Νεκτάριος παθαίνει σοκ.

Για περισσότερα νέα πατήστε ΕΔΩ.

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.

Σοκ στο Μπρούσκο: Η Μελίνα χωρίζει τον Αχιλλέα & ερωτεύεται τον… – Νέο πρόσωπο έκπληξη στη σειρά!

Τι συμβαίνει με την Νικολούλη; Δείτε τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης και θα πάθετε σοκ!

Απαγωγή σοκ στο Μπρούσκο: Ο Ροκάκης κλέβει το μωρό Μελίνας & Αχιλλέα!

loading...