Είναι γνωστό πως η αποχώρηση του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου από την επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στο τηλεοπτικό κοινό! Ωστόσο, όλοι περίμεναν τους αντικαταστάτες τους… Γιάννη Τσιμιτσέλη και Δανάη Επιθυμιάδη! Ο Γιάννης Τισμιτσέλης είναι ένας υπερταλαντούχος ηθοποιός που όλοι ξέρουμε την επιτυχία και τις δυνατότητές του! Η Δανάη Επιθυμιάδη δε, είναι μία νέα ηθοποιός, που κάνει τώρα τα βήματα της στο χώρο….

Προς το παρόν, το αποτέλεσμα δεν έχει αφήσει τελείως ικανοποιημένο το κοινό, και φαίνεται συνεχώς από τις άσχημες κριτικές… Αυτό βέβαια έχει αγχώσει και τους ίδιους τους ηθοποιούς! Η Δανάη Επιθυμιάδη σε συνέντευξη της στο hello, αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον ρόλο της και στην προσαρμογή της στην συγκεκριμένη σειρά!

Ποια παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως…θέλει να χωρίσουν Λιάγκας-Σκορδά;

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Η απειρία μου είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει. Βρέθηκα στην τηλεόραση πρώτη φορά, οχι σ’ένα τυχαίο σίριαλ και με την αναπόφευκτη σύγκριση με το προηγούμενο ζευγάρι. Για να είμαι ειλικρινής, το συνειδητοποίησα μετά την προβολή και όχι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Μου παίρνει χρόνο να μπορέσω ν’αντεπεξέλθω με επαγγελματισμό. Όσο γνωρίζω τη «Στέλλα» και τον «Νικήτα» και βρίσκουμε με τον Γιάννη τους κωδικές μας, αισθάνομαι όλο και πιο σίγουρη. Ο Γιάννης είναι ταλαντούχος κι έχει πολύ χιούμορ. Μ’έχει βοηθήσει πολύ σε τεχνικά ζητήματα που αγνοούσα.»

Εμείς στο Youweekly.gr, είμαστε σίγουροι πως με την βοήθεια του Γιάννη Τσιμιτσέλη και με την δική την προσπάθεια, αργά ή γρήγορα αυτές οι δυσκολίες θα είναι παρελθόν!

Δείτε ακόμη: Δείτε πως ήταν η Βούλα από την «Μουρμούρα» 30 χρόνια πριν…Απλά πανέμορφη!

Δείτε ακόμη: Χαμός στον Alpha με την «Μουρμούρα» – Σκάνδαλο με την Δανάη Επιθυμιάδη – Τι συνέβη;

Δείτε ακόμη: «Κλείνουν τον Alpha επειδή δεν έριξε τον ΣΥΡΙΖΑ» – Απίστευτη βόμβα του Βερύκιου – Tι στοιχεία έδωσε;

loading...