ΖΩΔΙΑ και Άγιος Βαλεντίνος: Πώς θα περάσουμε την ημέρα των ερωτευμένων;

ΖΩΔΙΑ και Άγιος Βαλεντίνος: Πώς θα περάσουμε την ημέρα των ερωτευμένων;

Τι θα πει ο Άγιος Βαλεντίνος στο κάθε Ζώδιο, την ημέρα των Ερωτευμένων, by F’Ariel!


Κριός
Εσείς μπορεί αλλιώς να ονειρεύεστε αυτή την ημέρα, αλλά η συμπεριφορά σας, θα τα χαλάσει όλα! Θα βιάζεστε να σας αποκαλύψει ο σύντροφός σας τα σχέδια που έχει κατά νου. Μπορεί να του προκαλέσετε νεύρα και αντί να βρεθείτε σε εκείνο το ρομαντικό το εστιατόριο, να μείνετε σπίτι και μουτρωμένοι.. Σκούρα τα πράγματα.. Ο Βαλεντίνος σας κάνει κόνξες..


Ταύρος
Μη περιμένετε ένα ροζ Σάββατο, γιατί αλλιώς το φαντάζεστε και αλλιώς θα προκύψει. Εσείς μπορεί να θέλετε να πάτε σε ένα ρομαντικό εστιατόριο, μια βόλτα, να ακούσετε εκεί γλυκόλογα με το τουλούμι, αλλά θα σας ξενερώσουν. Ή σας βλέπω μόνους και έρημους σα τη καλαμιά στο κάμπο, ή με μούτρα και το σύντροφο αγκαζέ! Ξύδι σας λέει ο Βαλεντίνος..


Δίδυμος
Δώστε τη σκυτάλη στο σύντροφό σας και ακούστε τι έχει να σας προτείνει. Η ημέρα σας θα είναι πολύ φοβερή και τρομερή, αρκεί να αφεθείτε ελεύθεροι στην οποιαδήποτε πρόταση. Ότι πιο αυθόρμητο, τρελό και φευγάτο άλλο τόσο θα σας εκφράζει στο απόλυτο. Δε ξέρω αν θα είναι βουνό ή θάλασσα, σίγουρα θα είναι κάτι το διαφορετικό. Και μια πρόταση γάμου, ο Βαλεντίνος!


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ εδω