Κριός
Μια νέα εργασία μπορεί να σας αναθέσουν στη δουλειά, κάτι που θα χρειαστεί το χρόνο του και καλά θα κάνετε να δώσετε την απόλυτη προσοχή σας. Το ότι θα γκρινιάξετε είναι το σίγουρο, όμως επειδή βρίσκεστε σε κρίσιμο σημείο, καλύτερα να δώσετε βάση, γιατί ένα μπράβο θα θελήσετε να το ακούσετε απεγνωσμένα. Δείξτε το καλύτερό σας εαυτό.

Ταύρος
Μέρα που θα δώσετε μεγάλη σημασία στη δουλειά σας. Ξαφνικά έχετε δουλειές με φούντες και όχι μόνο. Τρέξιμο πολύ, όλη την ημέρα, άγχος και καθόλου νεύρα. Εσείς μπροστά στα δύσκολα, είστε πάντα μάχιμοι και όταν οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά, εσείς προχωράτε ακάθεκτα και μέχρι τελικής πτώσης. Δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι..

Δίδυμος
Θα απογοητευθείτε λίγο σήμερα, γιατί αυτό έχουν τα άστρα στο πρόγραμμα για εσάς. Αυτά τα λεφτά τα προσμένετε απεγνωσμένα και με μεγάλη αγωνία και δεν έρχονται και θα τσιτώσετε από τη μια από την άλλη δε θα έχετε και άλλη επιλογή. Πρέπει να περιμένετε.. λίγο ακόμα. Θα το φτιάξετε το νύχι ή το μαλλί, αναφέρομαι σε εσάς τις γυναίκες.. αλλά προς το τέλος της εβδομάδας. Οι άντρες.. ένα νέο gadget ας πούμε..;

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ