Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να ξυπνήσετε σήμερα, να κοιτάξετε γύρω σας και να αποφασίσετε να περάσετε χρόνο δουλεύοντας πάνω στο σπίτι. Ίσως θέλετε να κάνετε αλλαγές στην διακόσμηση. Περάστε την ημέρα με νέες ιδέες και μετά αναλύστε τες ώστε να δείτε ποιες είναι εφαρμόσιμες. Μάλλον δεν θα μπορείτε να κάνετε όλα όσα θέλετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην αφήνετε την σοβαρότητα του πρωινού σήμερα να σας απογοητεύει. Η ενέργεια είναι έντονη και η ημέρα θα γίνεται όλο και πιο αισιόδοξη. Χρησιμοποιήστε το αυτό προς όφελός σας. Μην μένετε στάσιμοι σήμερα.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως λάβετε ένα υποστηρικτικό γράμμα ή τηλεφώνημα από κάποιο κοντινό σας άτομο. Οι επικοινωνίες θα είναι πολύ καλές και θα γίνουν καλές συζητήσεις. Ίσως θέλετε να δείτε μια ταινία ή να αγοράσετε ένα νέο βιβλίο. Ότι και να κάνετε θα πάει καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα γεγονότα και η γενικότερη ατμόσφαιρα στην δουλειά σας δεν είναι υπέρ σας σήμερα. Προσπαθήστε να αναβάλλετε σημαντικές συναντήσεις ή αποφάσεις. Δεν είστε στα καλύτερά σας σήμερα. Αυτή είναι η καλύτερη τακτική.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Τα οικονομικά σας θέματα φαίνονται πολύ καλά τώρα. Ίσως έχετε καλά νέα αν και δεν είναι σίγουρο. Ότι να και έρθει σήμερα θα είναι ευχάριστο και απρόσμενο και σίγουρα δεν θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως απογοήτευση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως έχετε σχέδια σήμερα αλλά προσπαθήστε να τα πραγματοποιήσετε το απόγευμα καθώς θα είναι πιο εύκολο τότε. Κάποια απρόσμενα γεγονότα μάλλον θα κάνουν τις καταστάσεις περίπλοκες. Να είστε πρόθυμοι να προσαρμοστείτε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Θα είστε πολύ χαρούμενοι με τον εαυτό σας. Η εσωτερική σας ομορφιά φαίνεται τώρα περισσότερο. Ίσως είστε πιο κοινωνικοί. Οι παλιοί και οι νέοι φίλοι θα είναι πολλοί και θα περνάτε καλά. Διατηρήστε την λογική σας και μην τα βλέπετε όλα ρόδινα σήμερα. Περάστε καλά σήμερα καθώς αυτές οι ημέρες δεν είναι πολύ συχνές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος ίσως σας μιλήσει άσχημα για το γεγονός ότι έχετε αλλάξει γνώμη σήμερα. Μην το επιτρέψετε. Δεν υπάρχει λόγος να υποβιβάζετε τον εαυτό σας ή να αφήνετε κάποιον να σκέπτεστε άσχημα πράγματα για εσάς απλά γιατί αλλάζετε γνώμη.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως έχετε την τάση να εξερευνήσετε περισσότερο τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα. Ίσως θέλετε να πάτε σε ένα μουσείο ή σε μια γκαλλερί. Μην εκπλαγείτε αν αισθανθείτε έλξη για το έργο συγκεκριμένων καλλιτεχνών.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η δουλειά που θα γίνει το πρωί θα αποδώσει πολύ. Προσεγγίστε ευθέως κάποια άτομα. Για να κερδίσετε πρέπει να μάθετε την αλήθεια από κάποιες καταστάσεις. Μιλήστε για ότι ανακαλύψετε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Ένας φίλος που δεν έχετε δει εδώ και καιρό ίσως σας επισκεφθεί ή σας τηλεφωνήσει σήμερα. Θα μάθετε πολλά καλά νέα και χρήσιμες πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες. Ίσως κάνετε κάποιο ταξίδι σήμερα. Μάλλον θα έχετε μια μικρή αύξηση στο εισόδημά σας. Το βράδυ χαλαρώστε με μαι ταινία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φροντίστε να χαλαρώσετε και να σκεφθείτε τις επιλογές σας πριν πάρετε μια τελική απόφαση. Η τάση σας είναι να πάρετε μια απόφαση σήμερα η οποία όμως θα γυρίσει εναντίον σας αργότερα. Συμβουλευθείτε πρώτα τους άλλους.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ίσως δείτε ότι η δουλειά που κάνατε στο παρελθόν αποδώσει οικονομικά. Θα είστε πολύ χαρούμενοι αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείτε και να αρχίσετε να ξοδεύετε. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια. Μην ξοδέψετε πολλά γιατί θα έχετε πρόβλημα στο τέλος του μήνα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Προχωράτε σε άγνωστη περιοχή. Θα πρέπει να φροντίσετε να είστε προετοιμασμένοι. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Μην φοβάστε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως σκέπτεστε εξωτικά μέρη και ταξίδια. Ίσως αναρωτιέστε για άλλους πολιτισμούς. Μπορεί η ονειροπόλησή σας να σας αποσπά από τις δουλειές σας. Είναι σημαντικό να είστε προσγειωμένοι. Αν όντως θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι μιλήστε με ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Θα πρέπει να φροντίσετε πρώτα την καθημερινότητά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι που ίσως διαφωνούσαν μαζί σας στο παρελθόν τώρα σας καταλαβαίνουν καθαρά. Με περισσότερα άτομα στο πλευρό σας μάλλον θα είστε πολύ παραγωγικοί. Προχωρήστε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μάλλον θα σας έρθουν κάποια χρήματα. Ίσως είναι χρήματα που σας χρωστά κάποιος ή μπορεί να κερδίσετε το λαχείο. Ίσως βρείτε χρήματα στον δρόμο σας. Ο έρωτας είναι πολύ στο μυαλό σας. Αν δεν μπορείτε να βρεθείτε με τον/την σύντροφό σας σήμερα κάντε σχέδια για αύριο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σκεφθείτε ότι είστε μέρος του συνόλου και δείτε πως βοηθάτε την πρόοδο της ομάδας. Αναρωτηθείτε αν οι στόχοι αυτοί είναι και δικοί σας. Αν δεν είναι πρέπει να κάνετε κάποια αλλαγή. Μην φοβάστε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η ρομαντική πλευρά σας είναι έντονη σήμερα. Το αντίθετο φύλο γενικά όπως και ο/η σύντροφός σας θα σας φαίνονται πολύ ελκυστικοί. Ίσως δείτε κάποιον με άλλη ματιά. Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και να περιμένετε πολλές προσκλήσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην είστε απόλυτοι σήμερα, ειδικά στην δουλειά σας. Η δουλειά σας ξεχωρίζει. Δείξτε την στους άλλους. Μιλήστε για τις ιδέες σας αλλά μην είστε αλαζόνες.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Θα συναντήσετε νέα άτομα σήμερα και μάλλον θα εντυπωσιαστούν από τους τρόπους σας και τις κοινωνικές σας δεξιότητες. Μην εκπλαγείτε να σας έρθουν και νέες ευκαιρίες σήμερα. Η υγεία σας είναι καλή και δείχνετε υπέροχοι. Είναι καλή στιγμή να σχεδιάσετε ένα βράδυ έξω με φίλους ή τον/την σύντροφό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχει ανησυχία σήμερα και ίσως προσπαθήσετε να την απωθήσετε.Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η ενέργεια βασικά σας βοηθά να είστε πιο προσεκτικοί με την επαγγελματική σας ζωή. Αγκαλιάστε την.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Θα έχετε έντονα συναισθήματα σήμερα. Ο κύκλος ίσως είναι πιο ελκυστικός από ότι συνήθως. Όλοι θα είναι πολύ περιποιητικοί απέναντί σας. Εσείς θα είστε πολύ δημιουργικοί και ίσως αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τις τέχνες. Θα θέλετε να διαβάσετε ρομαντικά μυθιστορήματα. Περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν υπάρχουν δουλειές σήμερα που απαιτούν συγκέντρωση, δύναμη και πειθαρχία θα πρέπει να τις τακτοποιήσετε το πρωί. Κάποια γεγονότα το απόγευμα θα σας κάνουν να χάσετε την ισορροπία σας.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έμαθες το ζώδιό του; Μάθε με ποια ατάκα θα τον ρίξεις!

Μην κάνεις ποτέ κουβέντα για γάμο σε αυτά τα ζώδια!

Θες να τον κάνεις να ζηλέψει; Μάθε πώς ανάλογα με το ζώδιό του!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Σκάνδαλο με πασίγνωστη ηθοποιό από το Μπρούσκο! Την έπιασαν να κακοποιεί το σκυλάκι της μπροστά σε όλους!

Το συγκλονιστικό αντίο των Καμπουράκη – Οικονομέα! Αποχαιρέτησαν σχεδόν δακρυσμένοι (VIDEO)

«Όταν ξεκίνησε η Μενεγάκη με έπιασε η μητέρα της και μου είπε να…» – Απίστευτη αποκάλυψη για την παρουσιάστρια!

loading...