Κριός

Γενικά zwdia: Είναι αλήθεια ότι δεν είστε μικρά παιδιά πλέον αλλά ποιος λέει ότι δεν μπορείτε μια στο τόσο να αγκαλιάζετε την παιδική συμπεριφορά σας; Χωρίς να το παρατραβήξετε μπορείτε να βγείτε έξω με τους φίλους σας και να περάσετε καλά. Δουλεύετε σκληρά για πολύ καιρό τώρα και σας αξίζει λίγη διασκέδαση. Μην διστάσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε φθάσει σε ένα κορυφαίο σημείο και τώρα αναρωτιέστε αν θα μπορέσετε να παραμείνετε εκεί. Μην ανησυχείτε. Η επιτυχία στην οποία έχετε φθάσει στο παρελθόν μάλλον θα είναι δική σας ξανά. Να έχετε εμπιστοσύνη σε εσάς και στο ταλέντο σας.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε πολύ σοβαροί τώρα. Είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι έχετε μια έντονη ανάγκη για διασκέδαση. Αν κάποιος σας καλέσει να βγείτε έξω, πηγαίνετε. Μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο αλλά στο τέλος θα γελάτε και θα περάσετε υπέροχα. Αν μπορείτε σταματήστε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ανάμεσα στην ένταση και τον εκνευρισμό με έναν φίλο ή τον/την σύντροφό σας σήμερα μάλλον θα φθάσετε σε ένα νέο σημείο καθαρότητας. Μέσα από την ενοχλητική κριτική κάποιου, πέφτει φως σε μια δύσκολη κατάσταση. Χρησιμοποιείστε αυτή την καθαρότητα μπροστά στην εβδομάδα.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Ένας νέος άνεμος θα αρχίσει να διώχνει τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί από πάνω σας τελευταία. Δεν θέλετε τίποτα άλλο. Σήμερα θα σας φαίνονται όλα εύκολα σχετικά με τις προηγούμενες ημέρες. Θα αναπνέετε καλύτερα και να αισθάνεστε ξεκούραστοι. Προσπαθήστε να έχετε καλύτερη επαφή με τους γύρω σας. Θα το εκτιμήσουν αν τους εκφράσετε το αληθινό σας ενδιαφέρον για τις απόψεις τους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μένοντας συγκεντρωμένοι στις καθημερινές σας δουλειές και τα καθήκοντά σας μάλλον θα κερδίσετε πολύ σε οπτική σχετικά με την καριέρα σας. Αυτές οι πολύτιμες πληροφορίες θα έρθουν μέσα από την καρδιά σας και όχι από τις πολύβουες φωνές μέσα στο κεφάλι σας. Ακούστε το ένστικτό σας.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Αφήστε τα συμπεράσματα που έχετε βγάλει σχετικά με την δουλειά σας. Είτε σας αρέσει είτε όχι η ζωή θα σας φέρει αλλαγές. Κανονικά δεν θα σκεπτόσασταν τις προτάσεις που θα σας κάνουν οι άλλοι. Οι ιδέες μπορεί να φαίνονται τρελές και άσχετες με το ποιοι είστε. Μπορεί να είναι τρελές αλλά μην τις αποκλείετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε θέση ισχύος. Φροντίστε να κερδίζετε τον μισθό που σας αξίζει. Το ταλέντο και η κριτική ματιά σας αξίζουν πολλά. Έχετε μια καλή φήμη. Οι γύρω σας μπορούν να στηριχθούν επάνω σας. Σας αξίζει ένας μισθός που να το αντικατοπτρίζει αυτό.

Λέων

Γενικά zwdia: Φαίνεται ότι έχετε προβάδισμα πάλι. Τώρα που σχεδιάζετε το μέλλον μπορείτε να κανονίσετε ένα ταξίδι ή να εγγραφείτε για ένα μάθημα. Μην ζαλιστείτε από το λαμπρό φως της ημέρας σήμερα και ξεχάσετε τις δουλειές σας. Αποδεχθείτε την σημερινή ημέρα για αυτό που είναι. Αύριο θα επιστρέψετε στην δουλειά και την καθημερινότητά σας αναζωογονημένοι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα επαγγελματικά ζητήματα είναι είναι ένα μυστήριο για εσάς τώρα. Ότι περιβάλλει αυτά τα ζητήματα είναι πολύ αβέβαιο. Δεν είστε σίγουροι για το πως πρέπει να προχωρήσετε. Στραφείτε μέσα σας. Ξέρετε περισσότερα. Μαζέψτε το κουράγιο σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μπορείτε να ανυπομονείτε για μια νέα ημέρα. Θα είναι μεγάλη ανακούφιση μετά από την ένταση των τελευταίων ημερών. Τώρα είναι καλή στιγμή να μιλήσετε σε έναν κοντινό φίλο. Μπορεί να σας βοηθήσει να διώξετε κάποια από την πίεση που αισθάνεστε μέσα σας. Να είστε προσεκτικοί να μην χαλαρώσετε τελείως. Αν το κάνετε, ίσως να μην μπορείτε να σηκωθείτε από το κρεββάτι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ένα νέο ξεκίνημα είναι δίπλα σας. Φαίνεται ότι ξαφνικά πέφτει φως πάνω σε ένα ζήτημα που ήταν σκοτεινό και σας ταλαιπωρούσε. Εκμεταλλευθείτε αυτή την νέα αρχή. Μπορεί να πρέπει να αλλάξετε την θέση σας λίγο ώστε να εκμεταλλευθείτε πλήρως τα οφέλη αυτής της συναρπαστικής περιόδου.

 

Ζυγός

Γενικά zwdia: Είναι ανακουφιστικό όταν οι εχθρότητες σταματούν. Φαίνεται ότι ο κόσμος σας έχει απορρίψει πολλές φορές. Σήμερα ένας γνωστός ή ένας επισκέπτης θα ξεκλειδώσει κάποια μυστικά για εσάς. Ίσως τα προβλήματά σας επιτέλους λυθούν. Αν έχετε σκοπό να προσγειώσετε την αυθεντικότητά σας, θα τα καταφέρετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι φανερό ότι πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να πάρετε ότι θέλετε. Ένα πράγμα μπορεί να μην είναι πολύ ξεκάθαρο αλλά να έχετε πίστη. Μην ξεχνάτε να έχετε πίστη πως θα έχει επιτυχία και κέρδος το κάθε σχέδιό σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Κάτι ανθίζει μέσα σας σήμερα. Η έντονη πίεση των τελευταίων ημερών έχει περάσει και εσείς μπορείτε να προχωρήσετε την δουλειά σας πιο χαλαρά. Είναι καλή ιδέα να δώσετε περισσότερη σημασία στο σώμα σας. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε περισσότερες αερόβιες ασκήσεις και να μειώσετε τα λίπη και την ζάχαρη. Ξεκινήστε κάποιες πιο υγιεινές συνήθειες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αισθάνεστε πολύ καλά σήμερα και αν και μπορεί να μην είστε στην δουλειά είναι μια καλή στιγμή να σκεφθείτε κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Το μυαλό σας είναι καθαρό, σταθερό και πρακτικό. Ότι σχεδιάσετε σήμερα μάλλον θα υλοποιηθεί αργότερα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Οι τελευταίες ημέρες μπορεί να ήταν λίγο δύσκολες και ίσως εκπλαγείτε από το πόσο καλή είναι η σημερινή ημέρα. Αν και μπορεί να μην προσπαθείτε να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας περισσότερο από ότι συνήθως θα λάβετε φιλοφρονήσεις και συγχαρητήρια από πολλές πλευρές. Εκμεταλλευθείτε αυτή την χαρά χωρίς να την ελέγχετε διεξοδικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αναρωτηθείτε αν είστε πραγματικά ρεαλιστές με την δουλειά σας και την καριέρα σας. Φαίνεται ότι παίζετε τον ρόλο του χαζού. Αυτή η συμπεριφορά σας βάζει σε μπελάδες τελευταία. Χρησιμοποιείστε την σημερινή ημέρα για να ξαναδημιουργήσετε τα στρατηγική σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Θα απολαύσετε την ηρεμία και την χαλάρωση που προσφέρει η ημέρα σήμερα. Θα είστε πιο ομιλητικοί από ότι συνήθως. Αυτό το διάλειμμα θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας. Έχετε έντονη διαίσθηση. Ακούστε την καθώς θα σας συμβουλεύσει σωστά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Όταν αναζητάτε κάτι συγκεκριμένο είναι σημαντικό να ξέρετε πως ακριβώς θα το βρείτε. Αυτό ισχύει για όλα όπως και για τα επαγγελματικά. Αναρωτηθείτε αν χρησιμοποιείτε την σωστή τακτική για να επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Μια αλλαγή μπορεί να είναι απαραίτητη.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να είναι μια χαλαρή ημέρα για εσάς αλλά μια περίοδος ηρεμίας θα σας κάνει καλό. Μπορεί να κάνετε βόλτες σήμερα και να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη. Η αστρική ευθυγράμμιση σήμερα θα σας κάνει να ονειρεύεστε και να θυμάστε την παιδική σας ηλικία. Αντί να αγχώνεστε για όλα όσα δεν γίνονται ίσως πρέπει να ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων που σας οδηγεί σε αλλαγή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:Ένα παράθυρο ευκαιρίας έχει παρουσιαστεί. Μην το αφήσετε να χαθεί. Μπορεί να είναι καιρός να ξεκινήσετε να υλοποιείτε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε αλλά αν κάνετε τώρα τα απαραίτητα βήματα μπορείτε να έχετε τρομερή ανταμοιβή στο μέλλον.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα η ημέρα θα είναι ανάλαφρη. Η ζωή έχει γίνει σοβαρή εδώ και λίγο καιρό. Χαμογελάστε και προσπαθήστε να βγείτε από την καθημερινότητά σας. Δεν υπάρχει λόγος να δουλεύετε τόσο σκληρά αν απλά ανταμείβετε τον εαυτό σας καθήμενοι σε μια καρέκλα στο σπίτι. Κάντε μια βόλτα έξω, στην εξοχή αν γίνεται. Θα σας κάνει καλό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι μια καλή περίοδος για εσάς να κάνετε κάποιες καλές πράξεις. Φτιάξτε το κάρμα σας. Κάντε κάτι καλό για κάποιον άλλο. Προσφέρετε δωρεάν συμβουλές. Αργότερα στο μέλλον θα ανταμειφθείτε για αυτή την συμπεριφορά σας. Δώστε και θα κερδίσετε.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Άγριο κράξιμο στην Ελένη Μενεγάκη! «Απαίσια, όσο μεγαλώνεις δεν σοβαρεύεις!» – Τι συνέβη;

Ναταλία Γερμανού: Υποδέχθηκε τον πρώην της στο πλατό και από την αμηχανία δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη!

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Βόλτες με τη νεαρή κούκλα σύντροφό του! (Photos)

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ