Κριός

Γενικά zwdia: Πολύ σωματική και πνευματική ενέργεια μπορεί να κατευθυνθεί σήμερα προς ένα καλλιτεχνικό σχέδιο κάποιου είδους. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και μπορεί να ξέρετε ενστικτωδώς το τι αισθάνονται οι γύρω σας πριν σας το πουν. Μπορείτε να αντιληφθείτε και το τι τους αγχώνει. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο. Γυμναστείτε και μετά πηγαίνετε σε μια συναυλία. Σας αξίζει λίγη διασκέδαση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν είναι αργά να εκμεταλλευθείτε μια εξαιρετική ευκαιρία που παρουσιάστηκε χθες. Η ορμή των προηγούμενων ημερών ενισχύεται και σας βοηθά να κάνετε ένα μεγάλο βήμα. Κάντε τώρα πριν σας περιορίσουν οι γύρω σας.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Κάποια βαρετή δουλειά σε σχέση με τα οικονομικά, που ίσως αναβάλετε, μπορεί να πρέπει να γίνει σήμερα. Οι λογαριασμοί πρέπει να πληρωθούν και ίσως πρέπει να πάτε στην τράπεζα. Μπορεί να περάσετε λίγο χρόνο οργανώνοντας νέα σχέδια για το μέλλον. Αυτό θα σας πάρει λίγο χρόνο αλλά και πάλι θα έχετε αρκετό για ψώνια και τις απαραίτητες αγορές. Οι φίλοι μπορεί να σας συνοδεύσουν. Περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Επειδή κάτι λέγεται δουλειά δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετό. Προσπαθήστε να ενισχύσετε την δουλειά σας σήμερα έχοντας θετική στάση. Είτε το πιστεύετε είτε όχι αυτό μπορεί να κάνει διασκεδαστική την ημέρα σας είτε δουλεύετε σκληρά είτε όχι.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Η επίπεδο της σωματικές και πνευματικής ενέργειάς σας θα είναι πολύ υψηλό σήμερα και μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι όλο το πρωί. Μπορεί να περάσετε το απόγευμα και το βράδυ έξω, κάνοντας ψώνια και βλέποντας φίλους. Κάποιες καλές συζητήσεις μπορεί να γίνουν. Μπορεί να αποφασίσετε να πάτε μια βόλτα σε ένα πάρκο. Μην προσπαθείτε πολύ και απλά απολαύστε την ημέρα σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: H στάση σας στην αρχή της ημέρας θα καθορίσει το πως θα σας συμπεριφέρονται οι άλλοι την υπόλοιπη ημέρα. Μην δώσετε στους άλλους κάποιο λόγο να μην σας συμπαθούν ή να μην σας σέβονται. Σας αξίζει να σας συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η φαντασία και η έμπνευσή σας λειτουργούν πολύ έντονα σήμερα οπότε αν σχεδιάζετε έναν νέο καλλιτεχνικό έργο, σήμερα είναι η ημέρα να προχωρήσετε. Μάλλον θα έχετε έντονη διαίσθηση οπότε μην εκπλαγείτε αν είστε ακριβείς για τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων, ακόμα και των αγνώστων. Το μυαλό σας είναι πολύ κοντά στο ασυνείδητο. Εκμεταλλευθείτε το.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Προσφερθεί να κάνετε επιπλέον δουλειά σήμερα. Ότι κάποιος δηλώνει ότι υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει μην φοβάστε να ασχοληθείτε. Αν το κάνετε θα είστε ευνοημένοι από τους ανωτέρους σας και αυτό θα οδηγήσει σε μεγάλες ευκαιρίες αργότερα.

Λέων

Γενικά zwdia: Μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε μπορεί να σας ζητήσει να φροντίσετε κάποια πράγματα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάποια τηλεφωνήματα και ίσως κάποιες δουλειές. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σας είναι έντονα οπότε είναι μια καλή ημέρα σήμερα για να δείξετε πόσο πολύτιμη είναι η δουλειά σας και πόσο αποτελεσματικοί είστε. Φροντίστε να μην αναλάβετε πολλά όμως. Δεν θα μπορείτε να βοηθήσετε κανέναν αν εξαντληθείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Πάρτε μια πρωτοβουλία να ξεκινήσετε μια νέα καθημερινότητα για τον εαυτό σας στην δουλειά σήμερα. Μην φοβάστε να κάνετε πολλά. Μπορείτε να χειριστείτε την κάθε δουλειά καλά. Μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Να έχετε πίστη στις ικανότητές σας.

 

Παρθένος

Γενικά zwdia: Τα σημαντικά έργα,είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά μπορεί να πρέπει να ολοκληρωθούν σήμερα ώστε να καταφέρετε να είστε μέσα σε μια προθεσμία ή να κρατήσετε μια υπόσχεση. Αυτό μπορεί να απαιτεί πολύ πνευματική και σωματική προσπάθεια από μέρους σας και ίσως είναι αγχωτικό. Οι άλλοι ίσως σας βοηθήσουν όμως. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να θυμάστε να χαλαρώνετε. Αν δουλεύετε ενώ είστε εξαντλημένοι μπορεί να μην σας αρέσουν τα αποτελέσματα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επιθετικότητα με τους άλλους στην δουλειά σας σήμερα μπορεί να είναι καταστροφική σήμερα αν δεν είστε προσεκτικοί. Να θυμάστε ότι λειτουργείτε ως ομάδα. Δεν υπάρχει ανάγκη να συναγωνίζεστε τους συναδέλφους σας. Πρέπει να δουλεύετε μαζί. Να έχετε στόχο την συνεργασία.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Οι διακοπές που περιμένετε εδώ και καιρό μπορεί να έρθουν σύντομα. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε ταξιδιωτικούς οδηγούς σήμερα. Μπορεί να περάσετε την ημέρα σας κάνοντας τις απαραίτητες διευθετήσεις, τηλεφωνήματα και δουλειές. Μπορεί να πρέπει να φροντίσετε κάποια πράγματα στο σπίτι σας πριν φύγετε. Θα είστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Θα έχετε πολλά να περιμένετε. Προχωρήστε και διασκεδάστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε το σημαντικό κομμάτι του παζλ σήμερα. Θα αντιληφθείτε ότι η αποτελεσματικότητα ενισχύεται πολύ όταν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας. Εκμεταλλευθείτε το όταν ξέρετε ότι κάτι μπορεί να ολοκληρωθεί έτσι καλύτερα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί η ημέρα σας να είναι πολυάσχολη σήμερα. Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο μπορεί να σας ζητήσει την συμβουλή σας για το πως να διαχειριστεί τους πόρους του μάλλον γιατί εσείς είχατε μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν σε αυτό το κομμάτι. Μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο από όσο είχατε σχεδιάσει αλλά θα σας αρέσει που μπορείτε να βοηθήσετε έναν φίλο. Κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε από την τηλεόραση ή μια εφημερίδα μπορεί να σας κάνουν να ενδιαφερθείτε για κάτι νέο και να αποφασίσετε να το ψάξετε περισσότερο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αντί να κοιτάτε την αρνητική πλευρά του τωρινού σας σχεδίου, κοιτάξτε τα οφέλη. Σκεφθείτε τις πιθανές ανταμοιβές. Αν σκέπτεστε τις παγίδες τότε μάλλον δεν είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τίποτα σήμερα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Oι κοινωνικές εκδηλώσεις που σχετίζονται μάλλον με την οικογένεια μπορεί να πάρουν πολύ από τον χρόνο σας σήμερα. Μπορεί να βγείτε έξω. Θα σας αρέσει αλλά το μυαλό σας είναι σε άλλα θέματα μάλλον σε δουλειές στις οποίες εμπλέκεστε. Κάποιες καλές συζητήσεις με ένα κοντινό σας άτομο θα σας ικανοποιήσουν. Μέχρι το τέλος της ημέρας το μυαλό σας μπορεί να τρέχει. Φροντίστε να ασκηθείτε ώστε να μπορέσετε να κοιμηθείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι καλή στιγμή να εξετάσετε τα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή οπότε να είστε προετοιμασμένοι να κάνετε αλλαγές. Δεν υπάρχει λόγος να μείνετε σε αυτό τον δρόμο αν αισθάνεστε ότι πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση. Ακολουθήστε την καρδιά σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Το σπίτι σας σήμερα μπορεί να δεχθεί πολλές επισκέψεις. Το τηλέφωνό σας μπορεί να χτυπά συνέχεια. Μπορεί να αναρωτιέστε τι συμβαίνει. Μπορεί να είναι τόσο συναρπαστική ημέρα και να μην μπορείτε να κοιμηθείτε. Κάντε μια βόλτα πριν κοιμηθείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αφήστε πίσω σας ένα παλιό σχέδιο ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε σε νέο. Μπορεί να έχετε εκκρεμότητες τώρα που σας προκαλούν πνευματική σύγχυση είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι. Μοιράστε την δουλειά σας, δείτε την με νέα ματιά ή απλά μην ασχολείστε άλλο.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μάλλον θα είναι πολυάσχολη ημέρα σήμερα και δύσκολη. Μπορεί να περάσετε πολύ χρόνο εκτός. Μπορεί να κάνετε πολλές δουλειές και να δείτε πολύ κόσμο. Ένας φίλος ίσως σας συνοδεύει. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια τηλεφωνήματα για να κανονίσετε κάποιες μελλοντικές εκδηλώσεις. Προσπαθήστε να είστε χαλαροί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η σύγχυση θα προκληθεί σήμερα το μεσημέρι και μάλλον θα σας κρατήσει πίσω αν δεν είστε προετοιμασμένοι α την αντιμετωπίσετε. Κάντε τα σχέδιά σας στην αρχή της ημέρας και το απόγευμα ακολουθήστε τα. Τα σχέδια που θα ξεκινήσουν το μεσημέρι μάλλον δεν θα πάνε καλά.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα θα έχετε πολύ ενέργεια σωματική και πνευματική και μάλλον θα αισθάνεστε άγχος για κάποια σωματική δραστηριότητα. Γυμναστείτε αν έχετε χρόνο ή αλλιώς πηγαίνετε για περπάτημα. Μάλλον θα περάσετε πολύ χρόνο με μια δουλειά που δεν είναι εύκολη. Το βράδυ χαλαρώστε, Πιείτε λίγο κρασί και δείτε μια ταινία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε κοντά σε κάτι σημαντικό αλλά και πάλι είστε λίγο μακριά. Τα καλά νέα είναι ότι η απόσταση που σας χωρίζει είναι μικρή. Είστε πιο κοντά από όσο νομίζετε. Κάντε υπομονή. Μάλλον θα συναντήσετε ένα διέξοδο σύντομα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ασκήσεις στο σπίτι! Xτίσε σώμα χωρίς γυμναστήριο!

Η απόλυτη τάση! Βελούδο με metallics; Κι όμως μπορείτε να τα συνδυάσετε

Το βρήκαμε! Ξέρουμε ακριβώς ποιο είναι το αγαπημένο φούξια κραγιόν της Ελένης Μενεγάκη

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ