8 tips ομορφιάς που κοστίζουν 0 ευρώ και σε σώζουν την τελευταία στιγμή!

Είναι όλα τα νεότερα tips για την ομορφιά!

8 tips ομορφιάς που κοστίζουν 0 ευρώ και σε σώζουν την τελευταία στιγμή!

Tα hacks που αφορούν την ομορφιά μάς αρέσουν πολύ. Ετσι φροντίζουμε να ψάχνουμε συνέχεια για κάτι νέο.

Είναι πολύ πρακτικά, μας γλιτώνουν στο τσακ και μας βγάζουν πάντα από την δύσκολη θέση όταν έχουμε ξεμείνει από τα απαραίτητα εργαλεία ή υλικά. Διαβάστε παρακάτω...

Επιπλέον, εκτός από το γεγονός πως συνεισφέρουν κι αυτά στην όμορφη εικόνα μας, μας κάνουν να αισθανόμαστε παντογνώστες του beauty.

Παραδέξου το! Πόσες φορές δεν έδωσες την λύση σε κάποιο beauty πρόβλημα της κολλητής σου με μια αποστομωτική -παιχνιδάκι για σένα- απάντηση και αισθάνθηκες φοβερή; Για αυτό βρίσκουμε τα πιο έυκολα και έξυπνα κόλπα για να γίνει η καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης και το μακιγιάζ ακόμα πιο απλά και φυσικά να μοιράζεσαι όσα διαβάζεις στην Bovary με τις φίλες σου.

Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε τα καλύτερα beauty hacks, που μάντεψε, δεν κοστίζουν τίποτα. Όλα όσα χρειάζεσαι τα έχεις ήδη στο σπίτι και στο νεσεσέρ σου.

Ώρα για δημιουργία και παιχνίδι. Το έπαθλο; O πιο όμορφος εαυτός σου!

1 Το τρικ με το σακουλάκι του τσαγιού για τα νύχια

Σου έσπασε το νύχι; μην πανικοβάλλεσαι, Κόψε ένα κομματάκι από το αχρησιμοποίητο σακουλάκι του τσαγιού τοποθέτησε το στο σημείο και κόλλησε το με λίγο top coat.

2 Πάγωσε τα μολύβια ματιών και χειλιών

Τα eyeliner και lipliner συχνά σπάνε και λιώνουν. Τοποθέτησε τα μέσα στην κατάψυξη για 15 λεπτά και μετά μπορείς πάλι να τα χρησιμοποιήσει κανονικά.

3 Το κραγιόν σαν ρουζ

Παλιό αλλά καλό. Αντί να αγοράσεις καινούργιο ρουζ, απλά χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου ροζ κραγιόν. Άπλωσε μικρή ποσότητα με τα δάχτυλα σου και θα χαρίσεις στο πρόσωπο σου ζωντάνια και υγεία.

4 Κόλλα stick στα φρύδια.

Μην ανησυχείς. Αν απλώσεις ελάχιστη κόλλα στικ, στα φρύδια σου και στην συνέχεια τα χτενίσεις θα τα τιθασεύσεις στο λεπτό και θα δείχνουν άψογα.

5 Ένα κουτάλι για το τέλειο cat eye

To κόλπο με το κουτάλι είναι το πιο αποτελεσματικό. Τοποθέτησε το στην εξωτερική γωνία του ματιού, σαν οδηγό για να τραβήξεις ίσια την γραμμή με το eyeliner.

6 Σόδα στο τριχωτό του κεφαλιού

Λένε πως η baking soda είναι ιδανική και δουλεύει σαν ένα φυσικό καθαριστικό για τα μαλλιά σου. Ανάμειξε ένα κουτάλι της σούπας με νερό άπλωσε στις ρίζες και ξέπλυνε καλά.

7 Σόδα για λευκότερο χαμόγελο

Επίσης είναι γνωστό πως η μαγειρική σόδα λευκαίνει τα δόντια και υπάρχει στις περισσότερες οδοντόκρεμες. Δημιούργησε μια πάστα με νερό, άπλωσε την στην οδοντόβουρτσα και βούρτσισε τα δόντια σου όπως συνήθως.

8 Κάνε απολέπιση χειλιών με μια πετσέτα

Ο πιο απαλός τρόπος να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σου. Βρέξε μια πετσέτα του μπάνιου με χλιαρό νερό και τρίψε απαλά και με κυκλικές κινήσεις τα χείλη σου. Θα γίνουν αμέσως λεία και λαμπερά.

Ροδόνερο: Το μαγικό νερό της ομορφιάς και οι ιδιότητές του!

Το τριαντάφυλλο είναι το κατεξοχήν σύμβολο της αγάπης και της ομορφιάς!
Από τα αρχαία χρόνια, τα πέταλα του τριαντάφυλλου χρησιμοποιούνταν τόσο ως καλλυντικό των γυναικών όσο και ως θεραπεία για διάφορες παθήσεις.Το ροδόνερο λοιπόν, που προκύπτει από την απόσταξη ατμού από φρέσκα ροδοπέταλα, έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες που φροντίζουν την επιδερμίδα μας! Σας παρουσιάζουμε τις 5 πιο σημαντικές!

Η χρήση του ροδόνερου στην ομορφιά χρονολογείται από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Σύμφωνα μάλιστα με το μύθο η βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα, ότι είχε εντάξει το ροδόνερο στη ρουτίνα ομορφιάς της μιας και γνώριζε, ότι μαλακώνει το δέρμα και του χαρίζει μία φυσική λάμψη. Από τότε, τα οφέλη του ροδόνερου έχουν μελετηθεί διεξοδικά και πλέον θεωρείται πλούσια πηγή σε αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά στοιχεία που καταπραΰνουν, τονώνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

ροδονερο

1) Το ροδόνερο χρησιμοποιείται τόσο για την πρόληψη όσο και τη θεραπεία της ακμής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βαθύ καθαρισμό του δέρματος και να «ανοίξει» τους φραγμένους πόρους της επιδερμίδας, λόγω των αντιβακτηριακών του ιδιοτήτων. Έτσι αποτρέπει την ακμή και τα σπυράκια.

2) Μειώνει την ερυθρότητα και τις κοκκινίλες του δέρματος, μιας και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα , το ροδόνερο αφήνει το δέρμα σας λείο, χωρίς να το ξηραίνει. Ιδανικό για μετά το ξύρισμα καθώς αφήνει το δέρμα απαλό και μυρωδάτο!

3) Περιέχει ποσότητα βιταμίνης C, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Η βιταμίνη C του τριαντάφυλλου θα βοηθήσει στην προστασία των κυττάρων του δέρματος από τις βλαβερές ακτινοβολίες.Το ροδόνερο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη του ηλιακού εγκαύματος ή για να δροσίσει το δέρμα σας από τη ζέστη!

4) Διατηρεί την ισορροπία του φυσικού ph και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση. Παράλληλα είναι ευεργετικό για όλους τους τύπους δέρματος, από τα πολύ ξηρά μέχρι τα λιπαρά με προβλήματα ακμής . Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες που δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν «βαριά» προϊόντα περιποίησης!

5)Το ροδόνερο βοηθά στην ενυδάτωση των μαλλιών.Το ροδόνερο ενυδατώνει την τρίχα και της χαρίζει απαράμιλλη λάμψη. Μετά το λούσιμο ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά και ρίξτε μια κούπα ροδόνερο. Σε λίγα λουσίματα θα δείτε διαφορά