Κυτταρίτιδα: 3 προϊόντα κάτω των 30 ευρώ για να την αντιμετωπίσεις!

Κάνουν θαύματα!

Κυτταρίτιδα: 3 προϊόντα κάτω των 30 ευρώ για να την αντιμετωπίσεις!

Ο αγώνας κατά της κυτταρίτιδας δύσκολος, ειδικά όταν μιλάμε για την όψη του φλοιού πορτοκαλιού στο σώμα μας, αλλά πρέπει να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και τόσο δαπανηρό όσο φαντάζεσαι...

Αρκεί να το πάρεις απόφαση και να μπεις δυνατά στη μάχη, μαζί με τους κατάλληλους συμμάχους και φυσικά, το σωστό πρόγραμμα. Παρακάτω λοιπόν, συγκεντρώσαμε 3 προϊόντα, κάτω των 30 ευρώ, για να την αντιμετωπίσεις με θάρρος και τόλμη. Μπορείς!

Οι σωστές ασκήσεις γυμναστικής και η ισορροπημένη διατροφή- πλούσια σε φρούτα και λαχανικά- είναι δύο από τα πιο σημαντικά που πρέπει να εφαρμόσεις για να δεις αποτέλεσμα!

Nuxe Huile Minceur Body- Contouring Oil (25,10 €)

Κυτταρίτιδα: 3 προϊόντα κάτω των 30 ευρώ για να την αντιμετωπίσεις

Με τη σύνθεσή του να αποτελείται από ένα κοκτέιλ 10 αιθέριων ελαίων μεταξύ των οποίων 3 φυτικά (από σησάμι, φουντούκι και macadamia), αυτό το λάδι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό καθώς δρα τόσο κατά της κυτταρίτιδας ακόμη και στις πιο επίμονες περιοχές, όσο και της κατακράτησης υγρών. Παράλληλα, το εκχύλισμα καρύδας, συσφίγγει την επιδερμίδα, βελτιώνοντας την ελαστικότητά της. Απορροφάται αμέσως με το μασάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία.

Elancyl Slim Design Huile Minceur 2 σε 1(28,00 €)

Κυτταρίτιδα: 3 προϊόντα κάτω των 30 ευρώ για να την αντιμετωπίσεις

Στην ουσία πρόκειται για ένα διφασικό έλαιο ολικής φροντίδας αδυνατίσματος από τα εργαστήρια Elancyl, με βάση την καφεΐνη και το έλαιο καμελίνης. Τα συστατικά αυτής της φροντίδας 2 σε 1 βοηθούν στην απομάκρυνση των λιπιδίων, τη μείωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού (aka κυτταρίτιδας) αλλά και την πρόληψη/ διόρθωση των πρόσφατων ραγάδων. Αποτοξινώνει, αποσυμφορεί, συσφίγγοντας παράλληλα τη σιλουέτα.

Nivea Cellulite Gel-Cream Σμιλευσης Q10 (12,30 €)

Κυτταρίτιδα: 3 προϊόντα κάτω των 30 ευρώ για να την αντιμετωπίσεις

Εμπλουτισμένη με το «ενεργειακό σύμπλεγμα» NIVEA - aka με το φυσικό συνένζυμο της επιδερμίδας Q10, L-Carnitine και εκχύλισμα Λωτού- συσφίγγει και μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας σε 3 εβδομάδες. Αφήνει την επιδερμίδα αισθητά πιο αναζωογονημένη ενώ παράλληλα βελτιώνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

4 θαυματουργές μάσκες κατά τις κυτταρίτιδας!

Το αιώνιο πρόβλημα της κυτταρίτιδας! Πλησιάζει το καλοκαίρι και είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό. Εκτός από τη γυμναστική, το νερό και τη σωστή διατροφή, μπορείς να φτιάξεις και σπιτικές μάσκες κατά της κυτταρίτιδας, οι οποίες θα σε βοηθήσουν στην προσπάθεια σου, να την εξαφανίσεις! Δεν είναι δύσκολο, τα υλικά είναι απλά και σίγουρα υπάρχουν στο σπίτι σου.

Μάσκα από καφέ
Είναι γνωστό ότι η καφεΐνη καταπολεμά την κυτταρίτιδα. Βάλε σ’ένα μπολ, ¼ του φλυτζανιού κατακάθι από ελληνικό καφέ, 1 κουταλιά της σούπας παρθένο ελαιόλαδο. Ανακάτεψε τα υλικά και άπλωσε το μίγμα, στα σημεία που έχεις πρόβλημα και τύλιξε τα με μία διαφανή μεμβράνη. Αφού το αφήσεις για 15 λεπτά, ξέπλυνε καλά και στο τέλος βάλε μια ενυδατική κρέμα.


Μάσκα με λεμόνι και μέλι
Η μάσκα αυτή, είναι σύμμαχος κατά της κυτταρίτιδας αλλά και του τοπικού πάχους. Σ’ ένα μπολάκι βάζουμε μισό λεμόνι, 5 κουταλιές του γλυκού μέλι και 2 κουταλιές του γλυκού αλάτι. Ανακατεύεις τα υλικά και το απλώνεις στο σώμα σου, κάνοντας απαλό μασάζ. Τύλιξε με μια διαφανή μεμβράνη, τα σημεία που άπλωσες το μείγμα για 20 λεπτά. Και ξεπλένεις.

Peeling με ελαιόλαδο
Θα χρειαστείς ένα κουταλάκι του γλυκού παρθένο ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (θαλασσινό). Ανακατεύεις τα υλικά και τρίβεις το μείγμα πάνω στα προβληματικά σημεία. Ξεπλένεις πολύ καλά!

Μάσκα με λεμόνι και ζάχαρη
Παίρνεις μισό λεμόνι, ¼ του φλιτζανιού παρθένο ελαιόλαδο και 1 κούπα ζάχαρης. Τα ανακατεύεις μέχρι να γίνει παχύρευστο το μίγμα. Το απλώνεις πάνω σου με κυκλικές κινήσεις και αν έχεις γάντι απολέπισης ακόμα καλύτερα. Είναι ένα είδος απολέπισης, αν έχεις ευαίσθητο δέρμα καλύτερα, να μην κάνεις αυτή τη μάσκα.

Tip!
Πρέπει να κάνεις αυτές τις μάσκες 1 φορά στις 2 βδομάδες και θα δεις αποτελέσματα! Αλλά πρέπει να προσέχεις! Οι μάσκες θα λειτουργήσουν σε συνδυασμό με καλή διατροφή και άσκηση που είναι τα βασικότερα. Επίσης καλό θα είναι, να πίνεις και πράσινο τσάι που βοηθά πολύ στην εξάλειψή της!