Get her look! Αντέγραψε το στιλ της αδερφής της Beyonce και be stylish girl!

Αυτά είναι τα προϊόντα!

Get her look! Αντέγραψε το στιλ της αδερφής της Beyonce και be stylish girl!

Get her look! Αντέγραψε το στιλ της αδερφής της Beyonce και be stylish girl!

H πολυτάλαντη αδελφή της Beyoncé, Solange Knowles, λατρεύει τα εκκεντρικά σύνολα στις εμφανίσεις της, φροντίζοντας να τα συνδυάζει πάντα με το ανάλογο make up σε μπρονζέ και γήινους τόνους. Σε ό,τι αφορά στα μαλλιά της, συνήθως τονίζει το άφρο look της, που αναδεικνύει μοναδικά τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Αντέγραψε το στιλ της αδερφής της Beyonce

Μπρονζέ πούδρα, Air Touch Bronzer, Radiant, €19,20 Radiant Professional Make up

Αντέγραψε το στιλ της αδερφής της Beyonce

Παλέτα σκιών, City Style Face & Eye Palette No01 Warm Nude, Golden Rose, €9,90 Golden Rose Greece - Londessa S.A.

Αντέγραψε το στιλ της αδερφής της Beyonce

Κραγιόν, KissKiss Shaping Cream Lip Colour Limited Edition No 302, Guerlain, €41,90 notos

Αντέγραψε το στιλ της αδερφής της Beyonce

Μαύρη μάσκαρα, Unlimited Mascara, L’Oréal Paris, €17,30 L'Oréal Paris

Αντέγραψε το στιλ της αδερφής της Beyonce

Υγρό make up, Photofocus Foundation, Golden Beige, Wet n Wild, €6,99 Femme-Fatale.gr

Με αυτά τα έξυπνα κόλπα θα κάνεις το μακιγιάζ σου σταθερό!

Το ιδανικό μακιγιάζ, δεν είναι μόνο αυτό που σε κάνει να δείχνεις όμορφη, και αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία, αλλά και αυτό που μένει αναλλοίωτο για ώρες.

Παρακάτω ακολουθούν κάποιες συμβουλές, για να μη βρεθείς ξανά στη δυσάρεστη θέση να διορθώνεις τα μουτζουρωμένα από μολύβι μάτια σου, ή να ανανεώνεις κάθε λίγο και λιγάκι την πούδρα ή το κραγιόν σου.


Πώς να κάνεις το μακιγιάζ πιο σταθερό:


Καλή προετοιμασία της επιδερμίδας
Το νούμερο ένα μυστικό που προτείνουν όλοι οι make up artists, είναι η σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας σου, πριν εφαρμόσεις οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ. Η απολέπιση της επιδερμίδας είναι το άλφα και το ωμέγα, για να απομακρύνεις τους πόρους και τα στίγματα από την επιδερμίδα σου, αλλά και προϊόντα μακιγιάζ που δεν έχουν φύγει από το ντεμακιγιάζ και συσσωρεύονται στο πρόσωπο σου. Μια φορά την εβδομάδα, ή πριν από κάποια σημαντική έξοδο, όπου θα θες να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη κάνε μια καλή απολέπιση στην επιδερμίδα σου. Έτσι το μακιγιάζ θα στρώνει περισσότερο, και θα διαρκεί για περισσότερη ώρα.

Επίσης μια μάσκα που προσφέρει καθαρισμό και ενυδάτωση, είναι ιδανική, αφού θα προετοιμάσει σωστά την επιδερμίδα σου, και έτσι η βάση του προσώπου σου θα είναι καθαρή και λεία, έτοιμη για το μακιγιάζ που επιθυμείς!

Βάση πριν το make up
Καλό είναι, πριν εφαρμόσεις το make up σου, να χρησιμοποιήσεις μια βάση, ή αλλιώς primer, η οποία χρησιμοποιείται πριν τοποθετήσεις το make up στο πρόσωπό σου. Εφάρμοσε το με τα δάχτυλα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου, μέχρι να γίνει ένα με την επιδερμίδα σου, και έπειτα συνέχισε κανονικά το μακιγιάζ σου. Το primer, περιέχει στοιχεία που κάνουν το make up να παραμένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες, ενώ βοηθάει το προϊόν να παραμένει σταθερό και να μην τρέχει.

Επέλεξε το σωστό make up
Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά make up, τα οποία υπόσχονται διάρκεια ωρών. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς συνέχεια ένα τέτοιο προϊόν, όμως χρειάζεται να έχεις ένα, για να το χρησιμοποιείς σε εξόδους που θα διαρκέσουν πολλές ώρες, και δε θες να το ανανεώνεις συνεχώς. Επίσης, απέφευγε τα πολύ λιπαρά make up, γιατί τρέχουν από το πρόσωπο, και δημιουργούν γραμμές. Επέλεξε κάτι πιο σταθερό, σε μορφή compact ή στικ.

Σέταρε με πούδρα
Μπορείς να σετάρεις το μακιγιάζ με πούδρα, για να το σταθεροποιήσεις, και να το κρατήσεις στη θέση του για πολλές ώρες. Μια διάφανη πούδρα ελεύθερης μορφής, είναι το εργαλείο που χρειάζεσαι! Οι πούδρες αυτές δεν έχουν χρώμα, είναι διάφανες όπως λέει και το όνομά τους, και ο σκοπός τους είναι να ‘κλειδώνουν’ το make up στο πρόσωπό σου, καθώς και να απορροφήσουν την όποια λιπαρότητα.

Χρησιμοποίησε ειδικά σπρέι
Ένας άλλος τρόπος να κάνεις το μακιγιάζ σου να διαρκέσει περισσότερο, είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα ειδικά σπρέι που κυκλοφορούν στην αγορά, και υπόσχονται μακιγιάζ διαρκείας! Αν και θεωρούνται περισσότερο επαγγελματικά, στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά τέτοια σπρέι, που μπορείς να χρησιμοποιείς ακόμα και αν οι γνώσεις σου στο μακιγιάζ δεν είναι πολλές!

Βάση ματιών
Εάν παιδεύεσαι με τις ώρες για να πετύχεις την τέλεια γραμμή eyeliner, και στο τέλος της βραδιάς καταλήγεις με μια μαύρη μουτζούρα δε χρειάζεται να ανησυχείς. Και αυτό γιατί, οι ειδικές βάσεις ματιών που κυκλοφορούν στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών, μπορούν να αφήσουν το γατίσιο βλέμμα στη θέση του, για πολλές ώρες! Οι βάσεις ματιών, χρησιμοποιούνται όπως οι βάσεις προσώπου. Απλώνεις στα βλέφαρα, και στη συνέχεια τοποθετείς τις σκιές και τα μολύβια σου, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για τη διάρκεια!

Ψαλιδάκι βλεφαρίδων
Για να κρατήσεις τη καμπυλότητα των βλεφαρίδων αναλλοίωτη, καλό είναι να προετοιμάσεις τις βλεφαρίδες σου, με ένα ειδικό ψαλιδάκι. Το ψαλιδάκι, θα τις γυρίσει, και όταν βάλεις μάσκαρα, θα έχεις ακόμα πιο έντονο και δραματικό αποτέλεσμα. Εάν από την άλλη φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις το ψαλιδάκι, μπορείς να κάνεις το εξής τρικ! Ζέστανε λίγο ένα κουταλάκι, και τοποθέτησε προσεκτικά τη μεριά που κάνει καμπύλη στη βάση των βλεφαρίδων σου, γυρνώντας τες προς τα πάνω. Θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα!

Απολέπιση χειλιών
Τα χείλη είναι ένα από τα δυνατά σημεία μιας γυναίκας, και δεν πρέπει να παραμελείς την περιποίηση τους. Ειδικά εάν πρόκειται να βάλεις ένα έντονο κραγιόν, καλό θα είναι να έχεις απολεπίσει τα χείλη σου, για να καθαρίσει η επιφάνεια τους, και το κραγιόν να μην σπάει επάνω στις γραμμές. Εάν δε θέλεις να αγοράσεις κάποιο από τα προϊόντα που προορίζονται για αυτή τη χρήση, μπορείς μόνη σου να φτιάξεις το τέλειο απολεπιστικό χειλιών. Θα χρειαστείς λίγο λάδι και λίγο χοντρό αλάτι. Ανακάτεψε τα, και με μια παλιά οδοντόβουρτσα τρίψε ελαφρά την επιφάνεια των χειλιών. Πρόσεξε μόνο οι κινήσεις σου να είναι κυκλικές και όχι απότομες, καθώς τα χείλη είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, και μπορούν να τραυματιστούν εύκολα.

Τοποθέτηση κραγιόν
Η σωστή τοποθέτηση του κραγιόν, είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια του μακιγιάζ. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις το κραγιόν σου σταθερό, είναι να τοποθετήσεις πούδρα στην επιφάνεια των χειλιών. Φρόντισε να είναι σε μορφή compact, που είναι πιο σταθερή, και όχι σε σκόνη. Αφού βάλεις μια μικρή ποσότητα πούδρας, κάνε περίγραμμα με ένα μολύβι, στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σου. Μην ξεχνάς, να μην ξεφεύγεις από τις φυσικές γραμμές των χειλιών, και να το βάζεις ακριβώς επάνω. Στη συνέχεια γέμισε τα χείλη σου με το μολύβι, σαν να φοράς κραγιόν. Έπειτα πέρασε το κραγιόν από πάνω. Ιδανικό είναι να το τοποθετήσεις με ένα πινέλο, καθώς μπορείς να ελέγξεις την ποσότητα, και να μη μουτζουρωθείς. Τέλος, δίπλωσε μια χαρτοπετσέτα, και πέρασε την πάνω από τα χείλη σου. Μη φοβηθείς ότι θα φύγει όλο το κραγιόν. Ίσα ίσα, στην επιφάνεια της χαρτοπετσέτας, θα μείνει όλη η περιττή ποσότητα, και έτσι το κραγιόν σου θα μείνει στη θέση του για πολλές ώρες!

Σταθερά κραγιόν
Εάν από την άλλη, θες να αποφύγεις όλη αυτή τη διαδικασία, στην αγορά κυκλοφορούν πολλά σταθερά κραγιόν, που υπόσχονται σταθερό και ματ αποτέλεσμα για ώρες. Όμως θα πρέπει να προσέξεις τα χείλη σου να μην είναι πολύ ξηρά, και να είναι καλά ενυδατωμένα, καθώς λόγω της σύστασής τους, τονίζουν την υφή των χειλιών, και προκαλούν ξηρότητα. Πριν τα τοποθετήσεις, βάλε ένα ενυδατικό lip balm, το οποίο θα ενυδατώσει τα χείλη σου, και θα τα αποτρέψει από το να γίνουν ξηρά.

TAGS