Κορίτσια ξεχάστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες! Αυτή είναι η νέα τάση που θα προκαλέσει χαμό!

Διαφέρει απ' όσα ξέραμε μέχρι τώρα!

Κορίτσια ξεχάστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες! Αυτή είναι η νέα τάση που θα προκαλέσει χαμό!

Κορίτσια ξεχάστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες που φορούσατε μέχρι χθες! Αυτή είναι η νέα τάση που θα προκαλέσει χαμό!

Στο Instagram είδαμε ήδη τις πρώτες εμφανίσεις με τη νέα τάση και η αλήθεια είναι ότι μας άρεσε!

Τα τελευταία χρόνια και κυρίως από όταν ξεκίνησε η μόδα των Kardashian να έρχεται και στην Ελλάδα οι ψεύτικες βλεφαρίδες έγιναν αναγκαίες στο μακιγιάζ των γυναικών.

Ακόμη κι αν δεν φορούσαν ψεύτικες βλεφαρίδες πήγαιναν και έκαναν extension στις δικές τους ή αν δεν έκαναν κι αυτό επέλεγαν τον τρόπο που ακολουθούσαν πριν από αυτήν την μόδα οι γυναίκες. 4 +1 βασικοί κανόνες μακιγιάζ για αρχάριες!

Δηλαδή με την μάσκαρα τους έβαφαν τις βλεφαρίδες τους από την ρίζα με το κατάλληλο βουρτσάκι φυσικά για να δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που ήταν οι μακριές, πυκνές και μη κολλημένες βλεφαρίδες!

Οι τάσεις της ομορφιάς όπως και της μόδας όμως αλλάζουν συνεχώς. Από το φετινό καλοκαίρι και τουλάχιστον μέχρι το φθινόπωρο τα βήματα που ακολουθούσαν οι περισσότερες γυναίκες για να πετύχουν τις επιθυμητές μακριές και πυκνές βλεφαρίδες αποτελούν....παρελθόν!

Δεν σας κάνουμε πλάκα, αλήθεια είναι!

Φυσικά οι βλεφαρίδες πρέπει να παραμείνουν έντονες, καθώς αυτός είναι ο τρόπος για να δημιουργήσουμε το «μοιράιο» βλέμμα που όλες επιθυμούμε, όμως παρατηρούμε ότι οι make up artists, οι beauty bloggers, όπως και μεγάλοι οίκοι καταστημάτων μακιγιάζ χρησιμοποιούν διαφορετικό τρόπο βαψίματος!

Στο Instagram λοιπόν βλέπουμε ότι ο τρόπος που ακολουθούν για να βάψουν τις βλεφαρίδες είναι οι κολλημένες βαμμένες έντονα μαύρες,οι άνω αλλά και οι κάτω.

Θυμίζει το rock στυλ που είχαν οι γυναίκες τη δεκαετία των 90'. Εμάς μας άρεσε, όσοι είναι πιο του κλασσικού μακιγιάζ μπορεί και να μην το προτιμήσει.

Εσείς τι λέτε, σας αρέσει;

Κορίτσια προσοχή! Αυτά είναι τα 3 λάθη που κάνεις με τη μάσκαρα!

Γυναίκες είμαστε και λάθη...δεν κάνουμε συνήθως αλλά τυχαίνει να κάνουμε καμιά φορά στο μακιγιάζ μας. Κορίτσια προσοχή παρακαλώ σε αυτά τα θέματα! Αυτά είναι τα 3 πιο συχνά λάθη που κάνεις με την μάσκαρα!

Το θέμα είναι σε κάθε περίπτωση να μαθαίνουμε από αυτά και να προσπαθούμε να μην τα επαναλαμβάνουμε!

1. Βάζεις- Βγάζεις το βουρτσάκι
Γίνεται σχεδόν ασυνείδητα τις περισσότερες φορές όμως, με το να βγάζεις- βάζεις το βουρτσάκι, το tube γεμίζει αέρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η μάσκαρα να στεγνώνει πιο γρήγορα, απ' ότι συνήθως.

2. Τη δανίζεσαι και τη δανείζεις
Ευλογία να μοιράζεσαι τα πράγματά σου, αλλά κάτι τέτοιο στην περίπτωση των καλλυντικών μπορεί να αποδειχθεί τραγωδία. Προφανώς, δεν αναφερόμαστε σε κλειστά-μη χρησιμοποιημένα καλλυντικά, αλλά σε όλες αυτές τις φορές που δανείστηκες και δάνεισες τη μάσκαρά σου σε κάποια φίλη κολλητή ή αδερφή. Δεν θα συμβεί πάντα, αλλά μια τέτοια κίνηση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα μάτια, όπως ερεθισμοί, φλεγμονές, επιπεφυκίτιδες, επιβαρύνοντας την υγεία των βλεφαρίδων σου.

3. Το παρακάνεις με την ποσότητα
«Less is more» ο κανόνας που δεν πρέπει να ξεχνάς στο μακιγιάζ σου, πόσο μάλλον όταν παίρνεις τη μάσκαρα στα χέρια σου και ξεκινάς με τις στρώσεις. Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα κατά νου είναι πως δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές- aka να περάσεις τιε βλεφαρίδες σου με πολλές στρώσεις- προκειμένου να πετύχεις ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Τρεις στρώσεις αρκούν για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό look. Φυσικά, αυτό εξαρτάται και από την καμπυλώτητα και την πυκνότητα που έχουν ήδη οι βλεφαρίδες σου.