Ώρα για απολέπιση με Baltic Home Spa Fit by Ziaja!

Ώρα για απολέπιση με Baltic Home Spa Fit by Ziaja!

Το λείο και απαλό δέρμα δεν θέλει κόπο μόνο τρόπο με σύμμαχο την ευεργετική σειρά προϊόντων Baltic Home Spa Fit, που υπογράφει η Ziaja. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις ένα εύκολο τελετουργικό, που περιλαμβάνει τρία απλά βήματα, τα οποία υπόσχονται να σου χαρίσουν βελούδινη και απαλή επιδερμίδα!

Η μοναδική αυτή ιεροτελεστία φροντίδας θα απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου αφήνοντάς το λείο και απαλό, ενώ παράλληλα θα το προετοιμάσει κατάλληλα για να υποδεχθεί τα προϊόντα περιποίησης, που θα εφαρμόσεις στη συνέχεια.

Τα 3 βήματα για λείο & απαλό δέρμα!

Step 1

Χρησιμοποίησε μια ειδική βούρτσα με παχιές τρίχες για να κάνεις ένα έντονο ξηρό μασάζ στο σώμα σου με κυκλικές κινήσεις από τις άκρες προς το κέντρο. Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσεις την εξωτερική στοιβάδα της νεκρής επιδερμίδας, ενώ παράλληλα θα διεγείρεις τη μικροκυκλοφορία στο σώμα σου. Στη συνέχεια βρέξε το δέρμα σου με χλιαρό νερό και άπλωσε το glycerine body scrub με τη βοήθεια της βούρτσας κάνοντας εντατικά μασάζ. Με βασικό συστατικό τη γλυκερίνη και 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, το glycerine body scrub, είναι ιδανικό για να απολεπίσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος χαρίζοντας λεία και απαλή όψη αφήνοντας παράλληλα ένα υπέροχο άρωμα μάνγκο. Ολοκλήρωσε ξεπλένοντας με ζεστό νερό.

Step 2

Αφού ολοκληρώσεις το πρώτο βήμα καθάρισε καλά το σώμα σου με το αφρόλουτρο & σαμπουάν 3 σε 1, που προσφέρει απίστευτη φρεσκάδα και χαλάρωση στο δέρμα. Το shower gel & shampoo 3 in 1 face body hair, περιέχει ήπια συστατικά που προσφέρουν απαλό καθαρισμό, που δεν επηρεάζει το φυσικό ph του δέρματος, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει απίστευτη δροσιά και αναζωογόνηση.

Step 3

Για να σφραγίσεις το αποτέλεσμα άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα από τον ορό, Moisturising Body Serum, σε όλο το σώμα σου εστιάζοντας σε περιοχές όπως: κοιλιά, μηροί και γλουτοί. H συμπυκνωμένη και συσφικτική σύνθεσή του, με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι κατάλληλη για την καθημερινή φροντίδα στο σώμα σου καθώς προσφέρει άμεσα σύσφιξη, ενώ αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την όψη φλοιού πορτοκαλιού, λειαίνει την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητα στο δέρμα σου.

Beauty info:

Τα προϊόντα Ziaja διατίθενται σε καταστήματα καλλυντικών, ινστιτούτα αισθητικής & φαρμακεία, facebook: Ziaja Greece, venuselectronics.gr