Taylor Hill: Να πως εξαφανίζει την ακμή το γνωστό μοντέλο!

Εύκολα tips!

Taylor Hill: Να πως εξαφανίζει την ακμή το γνωστό μοντέλο!

Εύκολα tips! Να πως εξαφανίζει την ακμή το γνωστό μοντέλο της Victoria's Secret, Taylor Hill!

Το top model της Victoria Secret μόλις έδωσε συνέντευξη στο Harper’s Bazaar όπου αποκάλυψε μερικά μυστικά ομορφιάς της. Ένα από αυτά και αυτό εδώ που δεν ανήκει στην κατηγορία πίνω πολύ νερό- κοιμάμαι.

“Υποφέρω από ακμή! Είναι μια συνεχόμενη μάχη!» λέει και συνεχίζει πως το αγαπημένο της προϊόν για τον καθαρισμό του προσώπου της είναι το Cetaphil: «Είναι πολύ καλό για την ευαίσθητη επιδερμίδα», αλλά υπάρχει ένα tip που εφαρμόζει ευλαβικά ή, μάλλον, ένα συστατικό που σε εκείνη κάνει δουλειά! Η βιταμίνη Ε! «Παίρνω τη βιταμίνη Ε σε αμπούλα, την ανοίγω και την κάνω μίξη με το gel καθαρισμού. Με βοηθάει πολύ με τα σημάδια μου!», λέει. Θα το δοκιμάσουμε asap!

6 tips για να αποφύγεις την ακμή! Ο ύπουλος εχθρός που χαλάει το δέρμα σου!

Υπάρχουν μικρά κόλπα που μπορείς να εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου και να μειώσεις σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης ακμής:

Πολλές φορές τρίβεις ασυναίσθητα το πρόσωπό σου ή την πλάτη σου. Η τριβή υπερπαράγει σμήγμα, επομένως καλό είναι να μην ξύνεις αυτά τα σημεία. Διαβάστε παρακάτω....

Οι φράντζες, τα διάφορα μαντίλια ή οι μπαντάνες που μπορεί να φοράς στο κεφάλι δημιουργούν ακμή και πάλι ο λόγος είναι η τριβή της περιοχής.

Να πλένεις το πρόσωπό σου με ένα ήπιο αντισηπτικό. Ορισμένες φορές νομίζουμε ότι αν χρησιμοποιήσουμε ένα πολύ ισχυρό αντισηπτικό θα διώξουμε το λίπος και αυτό είναι καλό. Έτσι, όμως, μπορεί να έχουμε αντίθετα αποτελέσματα, αφού το δέρμα μας χρειάζεται το λίπος. Επομένως, αν εσύ το υπερξεράνεις, θα αρχίσει να υπερπαράγει σμήγμα στην προσπάθειά του να ισορροπήσει αυτή την ξηρότητα που του έχεις προκαλέσει. Γι’ αυτό προτίμησε τα ουδέτερα σαπούνια.

Μην τρίβεις με πολύ μεγάλη ένταση το πρόσωπό σου στην προσπάθειά σου να το καθαρίσεις. Το δέρμα σου χρειάζεται απαλές κινήσεις, γι’ αυτό να σκουπίζεσαι ταμποναριστά.

Φυσικά, μην ξεχνάς ότι απαγορεύεται να πειράζεις ή να σπας τα σπυράκια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονές και μολύνσεις ή να καταλήξεις να έχεις ουλές, που είναι πολύ δύσκολο να διορθωθούν αργότερα.

Τέλος, χρησιμοποίησε καλλυντικά συμβατά με το δέρμα σου, τα οποία δεν πρέπει να είναι λιπαρά και να μπλοκάρουν τους πόρους.