Πάρε μαγειρική σόδα ανακάτεψε τη με το φρούτο που τρώμε όλοι και τρίψε τα στα δόντια σου! Θα πάθεις πλάκα...

Ακόμη να το δοκιμάσετε;

Πάρε μαγειρική σόδα ανακάτεψε τη με το φρούτο που τρώμε όλοι και τρίψε τα στα δόντια σου! Θα πάθεις πλάκα...

Πάρε και εσύ μαγειρική σόδα ανακάτεψε τη με το φρούτο που τρώμε όλοι και έχουμε στο σπίτι μας και τρίψε τα στα δόντια σου. Θα πάθεις πλάκα με το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα θα δεις μεγάλη αλλαγή στο χρώμα τους. Είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να λευκάνεις τα δόντια σου μόνος σου.

Το μηλικό οξύ στις φράουλες είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής, ο οποίος βοηθάει να αφαιρέσουμε τα υπολείμματα τροφών και την πλάκα. Εκτός από αυτό, οι φράουλες περιέχουν φολικό οξύ, το οποίο ασπρίζει τα δόντια και αφαιρεί τους χρωματισμούς, ειδικά την κιτρινίλα. Ποιος να το περίμενε πως αυτό το φρούτο θα ήταν το κλειδί για ένα λαμπερό χαμόγελο!

Κάνει την ίδια δουλειά όπως το λευκαντικό για τα ρούχα. Φαίνεται πως μόνο και μόνο τρώγοντας μία φράουλα μετά το φαγητό, μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία της λεύκανσης στα δόντια. Ή μπορείτε να έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με αυτή την συνταγή για οδοντόκρεμα.

μαγειρική σόδα δόντια

Θα χρειαστείτε:

2 με 3 φράουλες
½ κ.γ μαγειρική σόδα

Γιατί μαγειρική σόδα; Είναι ένα ήπιο καθαριστικό που καθαρίζει τους λεκέδες από τα δόντια. Αναμίξτε όλα τα συστατικά μαζί σε ένα μπολ, βουτήξτε μέσα την οδοντόβουρτσά σας και ξεκινήστε.

Αφού το κάνετε για μερικές εβδομάδες, θα παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά: πολύ πιο λευκά δόντια! Πάντα να χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα αφού πλύνετε τα δόντια σας με την οδοντόκρεμα αυτή για να απομακρύνετε τους σπόρους από φράουλα που πιθανόν έχουν κολλήσει ανάμεσα στα δόντια ή τα ούλα.

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος δεν αντικαθιστά το βούρτσισμα, απλά το συμπληρώνει πολύ όμορφα.

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Μαγειρική σόδα στο πρόσωπο σου έχεις δοκιμάσει; Με το αποτέλεσμα που θα έχεις στα μάτια σου θα «παγώσεις».

Πηγή: athensmagazine.gr

Ρίξε μαγειρική σόδα στην μπανιέρα του σπιτιού σου και μπες μέσα! Το κόλπο που δεν αποκαλύπτουν οι γιατροί...

Το κόλπο που δεν αποκαλύπτουν οι γιατροί θα στο πούμε εμείς εδώ στο Youweekly.gr! Ρίξε μαγειρική σόδα στην μπανιέρα του σπιτιού σου και μπες μέσα, θα σου κάνει καλό!

Εάν έχεις ψάξει ποτέ για φυσικές θεραπείες, ή έχεις ακούσει κάποιες συμβουλές υγείας από τη γιαγιά σας, πιθανότατα να έχεις μάθει ότι η μαγειρική σόδα είναι ένα πολύ δημοφιλές συστατικό.

Από παλαιά κόλπα μέχρι και σύγχρονες εφαρμογές, η μαγειρική σόδα ή αλλιώς όξινο ανθρακικό νάτριο, χρησιμοποιείται και έχει θαυματουργές χρήσεις.

Μούλιασμα στο μπάνιο

Ένα μπάνιο με μαγειρικής σόδα μπορεί να βοηθήσει στην αλκαλοποίηση και αποτοξίνωση του δέρματός σας και σε άλλες περιοχές του σώματός σας που δεν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή. Μπορείτε να ρίξετε περίπου 5 κουταλιές μαγειρική σόδα στην γεμάτη με νερό μπανιέρα σας και να απολαύσετε ένα αποτοξινωτικό μπάνιο.

Τέλος, δώστε μεγάλη προσοχή! Αυτά είναι τα 4 αντικείμενα στο σπίτι σου που δεν πρέπει να έρθουν ποτέ σε επαφή με την μαγειρική σόδα!