Έτσι θα κάνεις το smokey eye look σου να φαίνεται πιο καλοκαιρινό και δροσερό!

Και είσαι έτοιμη για το beach bar!

Έτσι θα κάνεις το smokey eye look σου να φαίνεται πιο καλοκαιρινό και δροσερό!

Θέλεις να κάνεις smokey eye, αλλά είσαι διστακτική γιατί είναι περισσότερο χειμερινό μακιγιάζ; Κανένας πανικός δεν χρειάζεται! Εμείς σου έχουμε τον τρόπο να κάνεις το smokey eye look σου να φαίνεται πιο καλοκαιρινό και δροσερό!

Πως θα το πετύχεις αυτό; Ακολούθησε τις συμβουλές μας.

Σε ό,τι αφορά το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ προτιμάμε πάντα να φοράμε όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και το smokey look μας θέλουμε να δείχνει πιο ελαφρύ, πιο καλοκαιρινό. Γ

Ξεκίνα απλώνοντας concealer ή primer στο κινητό πάνω βλέφαρο του ματιού σου. Αυτό θα βοηθήσει τη σκιά σου να μείνει για περισσότερο χρόνο στα μάτια σου. Αν έχεις λιπαρό δέρμα άπλωσε πρώτα στα βλέφαρα κάποιο προϊόν που απορροφά τη λιπαρότητα και δίνει ματ όψη.

Αφού βάλεις primer πρόσθεσε ταμποναριστά πούδρα και στη συνέχεια ξεκίνα να δημιουργείς το smokey look. Το μεγάλο μυστικό για να δείξει ένα smokey μακιγιάζ πιο καλοκαιρινό είναι να χρησιμοποιήσεις ροζ αποχρώσεις.

Διάλεξε 3 χρώματα, από off-white μέχρι ροζ, ροδακινί ή μπρούτζινο και ξεκίνα απλώνοντας πρώτα την πιο ανοιχτή απόχρωση στα μάτια σου.

Στη συνέχεια βάλε έναν πιο σκούρο τόνο στην εξωτερική γωνία των ματιών και στο τέλος άπλωσε μια μεσαία απόχρωση ενώνοντας τους 2 τόνους που είχες βάλει προηγουμένως και κάνοντας καλό blending.

tip! Μην χρησιμοποιείς eyeliner σε υγρή μορφή γιατί αυτό το προιόν δεν τα «πηγαίνει» καλά με τη ζέστη!

Ακολούθησε αυτά τα 5 tips για να μην λιώνει το μακιγιάζ σου στα μάτια το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έφτασε και κάθε φορά που θα βγαίνει έξω θα λιώνει το μακιγιάζ στα μάτια και θα μοιάζεις με μαραμένο panda όπως συμβαίνει κάθε καλοκαίρι. Όχι φίλη μου! Ακολούθησε αυτά τα 5 tips και δε θα ξαναδείς το μακιγιάζ σου να λιώνει!

Λίγο που τρέχουμε όλοι από το πρωί μέχρι το βράδυ, λίγο που η θερμοκρασία ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο, δεν θέλει και πολύ για να αρχίσει να «τρέχει» το μολύβι και η μάσκαρα και να μας κάνει να μοιάζουμε με panda.

Not a good look αν μας ρωτάτε και για αυτό το λόγο κάναμε διεξοδική έρευνα και ανακαλύψαμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε το μολύβι, τη μάσκαρα και τις σκιές να μένουν ακούνητα στα μάτια μας όσες ώρες κι αν περάσουν.

Σωστή βάση
Μην φοράτε υπερβολική ποσότητα κρέμας ματιών πριν το μακιγιάζ. Εννοείται πρέπει να φοράτε πρωί και βράδυ, απλά πριν το μακιγιάζ περιορίστε την ποσότητα γιατί αλλιώς θα κάνει τα προϊόντα να «γλιστράνε» από τα βλέφαρα σας.

Primer
Το απόλυτο μυστικό είναι ένα και ακούει στο όνομα primer. Αν τα βλέφαρα σας τείνουν να είναι λιπαρά, εφαρμόστε πριν από οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ ένα primer για σκιές, γεγονός που θα κάνει και τα χρώματα των σκιών να δείχνουν πιο έντονες.

Πούδρα
Αφού απλώσετε το concealer στα βλέφαρα σας, περάστε από πάνω λίγη ματ πούδρα με ένα μεγάλο πινέλο. Αυτό θα «τραβήξει» την περιττή λιπαρότητα και θα «ασφαλίσει» το μακιγιάζ στη θέση του.

Waterproof
Η πιο σίγουρη λύση είναι να επιλέξετε αδιάβροχα προϊόντα. Επενδύστε σε μια μάσκαρα και ένα μολύβι ματιών με αδιάβροχη σύνθεση και δεν θα ξανασχοληθείτε μαζί τους μέχρι να έρθει η ώρα του ντεμακιγιάζ.

Smoke it!
Αν το μολύβι ματιών είναι αυτό που τείνει να λιώνει πιο εύκολα στα μάτια σας, «ασφαλίστε» το. Τι εννοούμε; Απλώς απλώστε από πάνω λίγη σκιά στο ίδιο χρώμα με το μολύβι. Έτσι θα διατηρηθεί περισσότερο, ενώ θα δημιουργηθεί και ένα τέλειο smokey εφέ.