Γλυκά Νερά: Οργή στο Twitter για τον 32χρονο πιλότο

«Σοκ, θυμός και πίκρα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Οργή στο Twitter για τον 32χρονο πιλότο

Η τραγική κατάληξη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά ήρθε με την ομολογία του 32χρονου συζύγου της Κάρολαϊν. Η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις στην υπόθεση από το πρωί, που ο πιλότος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ.

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν εκτενώς το συμβάν και οι περισσότεροι τόνισαν πως δε θα πρέπει να υπάρξουν «Άλλες Κάρολαϊν», δηλαδή άλλες γυναίκες που ζουν καταπιεσμένες σε ένα γάμο και χάνονται από τα χέρια του συζύγου τους.

Τα σχόλια του Twitter για την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

«Θόλωσα και την έπνιξα»

Τον τραγικό επίλογο στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά έγραψε ο 32χρονος σύζυγός της, ο οποίος μετά από πολύωρη ανάκριση στα γραφεία της ΓΑΔΑ ομολόγησε το έγκλημα του, αποκαλύπτοντας πώς τη σκότωσε.

Όπως εξήγησε, δεν είχε συνεργό. Τσακώθηκε με τη σύζυγό του και τη σκότωσε, ενώ προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες περιγράφοντας τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαίου είπε ότι:

«Τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να βάζει με βία το μωρό στην κούνια. Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και με χτυπούσε. Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου και στη συνέχεια με μια μπλούζα της έκλεισα το στόμα και τη μύτη. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».