Κάτι Ξαναψήνεται: Η Σπυροπούλου έδωσε μαγειρικές οδηγίες και το Twitter "έκλαψε" από τα γέλια

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κάτι Ξαναψήνεται: Η Σπυροπούλου έδωσε μαγειρικές οδηγίες και το Twitter

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά από αρκετό καιρό απουσίας από τον χώρο της τηλεόρασης, έκανε και πάλι φέτος την τηλεοπτική της επιστροφή.

Πλέον την βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται». Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει μέχρι στιγμής η εκπομπή δεν είναι ικανοποιητικά.

Στο σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας 8/11, ο νεαρός που σήμερα είναι ο οικοδεσπότης του παιχνιδιού δεν άφησε από την αρχή την Κωνσταντίνα να καταλάβει αν όντως ξέρει από μαγειρική ή όχι, όμως μάλλον το κατάλαβε μόνη της όταν βρέθηκαν μαζί στην κουζίνα και άρχισαν να μαγειρεύουν.

Σε κάθε επεισόδιο έχουμε δει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόθυμη να βοηθήσει τους διαγωνιζόμενους. Μάλιστα, αυτή τη φορά θεώρησε πως έπρεπε να πει στον νεαρό να στρώσει πιο καλά το μείγμα με αποτέλεσμα να το κάνει η ίδια.

Αφορμή στάθηκε λοιπόν το συγκεκριμένο περιστατικό προκειμένου να σχολιαστεί από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι δεν αφήνουν τίποτα απαρατήρητο όπως έγινε και αυτή τη φορά.

Η βοήθεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον διαγωνιζόμενο

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter

Κάτι Ξαναψήνεται - Κόλαφος το Twitter

Κάτι Ξαναψήνεται - Twitter

Κάτι Ξαναψήνεται - Σχόλια στο Twitter

Αφοπλιστικά τα σχόλια στο Twitter για το Κάτι Ξαναψήνεται

Κάτι Ξαναψήνεται - Σχόλια στο Twitter για Σπυροπούλου

Κλάμα στο Twitter με το Κάτι Ξαναψήνεται

Κάτι Ξαναψήνεται - σχόλια

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ

Η τελευταία εβδομάδα δεν ήταν ιδανική για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιας και μετά τη συνέντευξη - καταγγελία της Ζήνας Κουτσελίνη, πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης έχουν βγει να μιλήσουν για εκείνη και για την εμπειρία που είχαν στο πλευρό της.

Παρόλα αυτά, η νέα προσπάθεια που κάνει φέτος στον ΣΚΑΪ με το "Κάτι Ξαναψήνεται", έχει στεφθεί από επιτυχία και έτσι "τρέχουν" και οι εξελίξεις με το μέλλον της στον σταθμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast At Star λοιπόν, η παρουσιάστρια θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής και την επόμενη χρονιά μιας και φαίνεται πως ο σταθμός δείχνει εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.