Παγιδευμένοι: «Βρε πονηρή, επίτηδες το κάνεις» - Το Twitter "τρελάθηκε" με τον Δημήτρη που εκδήλωσε πρώτη φορά την ζήλια του στην Άννα

«Είναι που δεν είναι ο τύπος σου Αννούλα...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Βρε πονηρή, επίτηδες το κάνεις» - Το Twitter

Η μυθοπλασία δίνει σκληρή "μάχη" την φετινή τηλεοπτική σεζόν καθώς αρκετοί είναι οι σταθμοί που επέλεξαν φέτος την δική τους σειρά, προκειμένου να καθηλώσει για τα καλά τους τηλεθεατές. Όπως φαίνεται, η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» από τα πρώτα κιόλας λεπτά κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές μιας και δεν χάνουν επεισόδιο για επεισόδιο -δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει.

Όπως ήταν λογικό, το αποψινό (25/10) επεισόδιο τα είχε όλα μέσα καθώς ήταν άκρως συγκλονιστικό. Συγκεκριμένα, η Άννα άρχισε να αφηγείται στον Δημήτρη λεπτομέρειες για την προηγούμενη σχέση της κάνοντάς τον να ζηλέψει πολύ. Έτσι, ο ίδιος δεν κρατήθηκε και εκδήλωσε την ζήλεια του.

Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter πήραν για μια ακόμη βραδιά την θέση τους μιας και τα σχόλια των χρηστών πήραν κυριολεκτικά "φωτιά".

Ο Δημήτρης και η Άννα αποθεώθηκαν από το Twitter

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έδωσε το απόλυτο spoiler για τους Παγιδευμένους

Μια από τις σειρές που έχουν αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό είναι αναντίρρητα οι Παγιδευμένοι (δείτε εδώ τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας) με τις εξελίξεις να είναι άκρως καθηλωτικός.

Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, για τον οποίο το Twitter τρελαίνεται και σε κάθε επεισόδιο οι γυναίκες της σειράς "λιώνουν". Ο ίδιος μάλιστα, αν και δεν το συνηθίζει, δημοσίευσε το απόγευμα της Δευτέρας 24/10 μια spoiler φωτογραφία με την “Άννα", η οποία φαίνεται ξαπλωμένη στο πάτωμα υπό την απειλή όπλου.

undefined