Ο παράδεισος των κυριών: «Αηδία αυτός ο αρραβώνας» - Χαμός στο Twitter με τον αρραβώνα Αμαλίας και Πάρη 

Εξοργισμένοι οι τηλεθεατές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο παράδεισος των κυριών: «Αηδία αυτός ο αρραβώνας» - Χαμός στο Twitter με τον αρραβώνα Αμαλίας και Πάρη 

Ένα ακόμα συνταρακτικό επεισόδιο είδαμε απόψε 19/12 της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών (δείτε εδώ και τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Όπως λοιπόν είδαμε, η Αμαλία αρραβωνιάστηκε και επίσημα τον Πάρη, αφού περιμένει το παιδί του, με τον Ντίνο να το μαθαίνει και να φεύγει έξαλλος. Όπως ήταν αναμενόμενο, το κλίμα στο σπίτι του Μπουραντά θύμιζε κηδεία και δεν ήταν διόλου χαρμόσυνο.

Μπορεί ο Πάρης κάποιες στιγμές να ένιωθε άσχημα για ότι συνέβη, ωστόσο είναι ικανοποιημένος που πέτυχε επιτέλους τον σκοπό του. Στο μεταξύ, ο Άγης ήταν αρκετά εριστικός απέναντι σε όλους, λόγω της κρυφής σχέσης του πατέρα του με την Βικτώρια.

Από την άλλη, η Αμαλία βιώνει το δικό της πένθος αφού δεν παντρεύτηκε τον άντρα που ερωτεύτηκε αλλά τον βιαστή της για αυτό και κατά την διάρκεια της σκηνής του γάμου, έγινε ο κακός χαμός στο Twitter και δεν μπορούσε να να δεχτεί την εικόνα αυτή των αρραβώνων.

Τα σχόλια του Twitter για τον αρραβώνα Αμαλίας - Πάρη

Τι θα δούμε στο αυριανό 20/12 επεισόδιο

Είναι παραμονές Χριστουγέννων και παραμονή του γάμου της Αμαλίας με τον Πάρη… Η Αμαλία μαθαίνει ένα ευχάριστο νέο από τον πατέρα της και τη θεία της: «Κορίτσι μου, μπράβο σου! Πήρες το βραβείο για τις φωτογραφίες σου. Θα πας το βράδυ στην ειδική βραδιά με τον Πάρη», της ανακοινώνουν, αλλά για κείνη αυτό δεν είναι τόσο ευχάριστο: «Δεν πάω πουθενά. Δεν θέλω ούτε βραβείο ούτε τίποτα και κυρίως δεν πρόκειται να εμφανιστώ με τον Πάρη», τους ξεκαθαρίζει.

Στο μεταξύ ο Πάρης είναι αγχωμένος για το αν κάνει το σωστό προχωρώντας σ’ αυτόν τον γάμο, ενώ στον Παράδεισο η δουλειά συνεχίζει να πηγαίνει καταπληκτικά και ο τζίρος του μαγαζιού να είναι μεγάλος. Δεν είναι όμως αρκετός για να μπορέσει ο Ντίνος να ξεπληρώσει το χρέος του στον Ζήση, πριν την προθεσμία που του έδωσε. Παράλληλα ο Θανάσης αισθάνεται σίγουρος και συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τον φόβο της Ματούλας, ενώ η μέρα της δίκης της Μιράντας φτάνει. Τόσο ο Βύρωνας όσο και ο Ντίνος χωρίς τη Ματούλα δεν καταφέρνουν να βρουν τρόπο να τη γλιτώσουν. Η δίκη γίνεται, η Μιράντα καταδικάζεται για πλαστοπροσωπία και για άλλη μια φορά μπαίνει άδικα στη φυλακή!