Σασμός: H Βασιλική εγκαταλείπει το Μαθιό μετά τη νύχτα πάθους - Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με τη απόφασή της

"Ξύπνησε το πρωί και το μετάνιωσε γιατί σκέφτηκε ότι κοιμήθηκε με έναν δολοφόνο''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: H Βασιλική εγκαταλείπει το Μαθιό μετά τη νύχτα πάθους - Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με τη απόφασή της

Βασιλική και Μαθιός έζησαν μια νύχτα πάθους στο Σασμό μετά την απόφαση της γυναίκας να πάρουν χωριστούς δρόμους, καθώς η ίδια έμαθε, πως εκείνος κρύβεται εν τέλει πίσω από το φόνο του Στεφανή.

Ο Σταματάκης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να της εξηγήσει, πως δεν είναι φονιάς και πως είχε άλλα κίνητρα πίσω από την κίνηση αυτή, που είχε κάνει (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Ο Μαθιός από τη μεριά του πίστεψε, πως μετά το βράδυ, που πέρασε με τη Βασιλική πήρε τη συγχώρεσή της, ωστόσο στο επεισόδιο της Τρίτης 13/5 εκείνη του ανακοίνωσε, πως δε θέλει να είναι μαζί με έναν δολοφόνο και το twitter διχάστηκε.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την απόφαση της Βασιλικής στο Σασμό

Τετάρτη 14/6 - Επεισόδιο 154

Ο Αστέρης καταφέρνει να εντοπίσει τη Βασιλική. Θα προσπαθήσει να της εκμαιεύσει τι συμβαίνει, η αντίδρασή της, ωστόσο, θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η Στέλλα ανακαλύπτει ένα στοιχείο κρίσιμης σημασίας, που θέτει το άλλοθι του Φαρμάκη για την επίθεση στον Αντώνη εν αμφιβόλω. Την ίδια στιγμή, ο Φραγκιαδάκης, φτάνει όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή.

Η Αργυρώ προβληματίζεται όλο και περισσότερο για τις επαφές του Πετράκη με τον Σταύρο. Παράλληλα, ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο τόσο γύρω από τον Ευθύμη όσο και τον Μαθιό. Η επιστροφή της Βασιλικής στην Άνω Ποριά θα πυροδοτήσει εξελίξεις και αυτό που θα ζητήσει από τον Μαθιό, θα αλλάξει τα πάντα.

Δείτε επίσης: Το τέλος των 10 ζευγαριών - Δυο γάμοι, μια εγκυμοσύνη κι ένας χωρισμός