Σετ εσωρούχων στα Oysho μόνο με 24,98 ευρώ - Θα τον αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Είναι ρομαντικά και αισθησιακά ταυτόχρονα

Σετ εσωρούχων στα Oysho μόνο με 24,98 ευρώ - Θα τον αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Θες να του κάνεις μια έκπληξη και να τον αφήσεις με το στόμα ανοιχτό; Προσπαθείς να ανανεώσεις την σχέση σου και δεν ξέρεις πως να το καταφέρεις; Στα καταστήματα Oysho σου βρήκαμε ένα σετ εσωρούχων που όχι μόνο κοστίζει 24,98€ αλλά ταυτόχρονα είναι και αισθησιακά και ρομαντικά!

Αυτό το σετ εσωρούχων δεν έχει την κλασική απόχρωση που περιμένεις να δεις στα εσώρουχα, δηλαδή δεν είναι ούτε κόκκινο ούτε μαύρο. Έχει ένα υπέροχο τιρκουάζ χρώμα που καλωσορίζει την Άνοιξη του 2020...

Σετ hipster με ελαφριά ενίσχυση

Oysho σετ εσώρουχα

Oysho νέα συλλογή

Επίσης για σένα που δεν έχεις τόσο ζουμερό στήθος σου βρήκαμε συγκλονιστικά push up σουτιέν από τα καταστήματα Oysho! Δες τα εδώ

Τα μαύρα εσώρουχα από το Oysho που θα τον «στείλουν» - Θα τον «τρελάνεις» αλλά θα είσαι και άνετη

Έχεις σχέση και θέλεις να του κάνεις μια... έκπληξη που θα του μείνει σίγουρα αξέχαστη; Αυτά τα μαύρα εσώρουχα που είναι σετ σίγουρα θα τον «στείλουν». Τα συγκεκριμένα από το Oysho θα σε κάνουν να είσαι άνετη, αλλά παράλληλα θα τον «τρελάνουν», καθώς είναι πολύ αισθησιακά.

Κορίτσια, δεν χρειάζεται να είναι πάντα 14 Φλεβάρη ημέρα των ερωτευμένων για να του κάνετε μια τέτοια έκπληξη. Τέτοιου είδους κινήσεις θα κρατούν αναμμένο τον έρωτα σας για να μην «σβήσει» απότομα. Ειδικά αν έχετε σχέση από απόσταση, τότε θα θέλει σαν τρελός να περάσουν οι ημέρες για να συναντηθείτε ξανά.

Στα Oysho λοιπόν θα βρεις τα εσώρουχα που θα γίνουν τα αγαπημένα σου, αλλά και του συντρόφου σου. Ειδικά αν θέλεις να είσαι και άνετη - καθώς υπάρχουν πολλά που είναι μικροσκοπικά και δεν βολεύουν - αυτά είναι τα κατάλληλα, ειδικά για εσένα που έχεις μεγάλο μπούστο.

Πρόκειται λοιπόν για το σετ μαύρων εσωρούχων που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα, αλλά και στην ηλεκτρονική τους σε σελίδα. Το σουτιέν είναι τριγωνικό χωρίς γέμισμα με δαντέλα φλοράλ, ενώ το κάτω μέρος είναι με δαντέλα λουλούδια. Το σετ κοστίζει 29.98 ευρώ.

Σετ σουτιέν τάνγκα

Oysho μαύρα εσώρουχα

Αν λατρεύεις τα μαύρα εσώρουχα τώρα πρέπει να δεις και αυτά από το Oysho. Την ημέρα των ερωτευμένων είχαν «εξαφανιστεί».

TAGS