Με αυτό το λινό πουκάμισο από τα Massimo Dutti θα "κλέψεις" τα βλέμματα το καλοκαίρι

Το πιο κατάλληλο ρούχο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με αυτό το λινό πουκάμισο από τα Massimo Dutti θα

Αυτό το υπέροχο μπλε λινό πουκάμισο που βρήκαμε στα online καταστήματα Massimo Dutti, πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε δικό σου, εάν θέλεις να είσαι εσύ αυτή που θα "κλέψει" όλα τα βλέμματα φέτος το καλοκαίρι με το στιλ της.

Μπορεί προς το παρόν να είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, το καλοκαίρι ωστόσο βρίσκεται προ των πυλών και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι με τα κατάλληλα ρούχα για τις εξόδους μας.

Τα Massimo Dutti σου έχουν και πάλι τη λύση, με αυτό το σικάτο λινό πουκάμισο που μπορείς να φορέσεις το καλοκαίρι από το πρωί μέχρι το βράδυ για να κάνεις μία αυστηρή και σικάτη εμφάνιση και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Μιας και θα μπεις στο online κατάστημα του Massimo Dutti, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το παντελόνι ιππασίας που βρίσκεται σε προσφορά.

Μόλις το είδαμε στο online store τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις φέτος το καλοκαίρι, ενώ είναι ένα ρούχο που μπορείς να βάλεις και την άνοιξη.

Λινό πουκάμισο

Κοστίζει 39,95€ και θα το βρεις εδώ.

Συνδύασε το λινό πουκάμισο με αυτό το λευκό παντελόνι σε ίσια γραμμή

Και τι καλύτερο από το να φορέσεις μπλε με λευκό το καλοκαίρι;

Τα Massimo Dutti, βρήκαν το πιο στιλάτο λευκό παντελόνι που μπορείς να το συνδυάσεις με το λινό σου πουκάμισο και να κάνεις μία πιο αέρινη εμφάνιση.

Ένα λευκό παντελόνι αποτελεί σχεδόν πάντα την τέλεια λύση για το καλοκαίρι και είναι μία επιλογή που κάνουν όλες οι γυναίκες λίγο ή πολύ.

παντελόνι massimo

Κοστίζει 79,95€ και θα το βρεις εδώ.