Θα είσαι σαν αρχαία Ελληνίδα με το μάξι φόρεμα από τα Zara

Ιδανικό για το καλοκαίρι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα είσαι σαν αρχαία Ελληνίδα με το μάξι φόρεμα από τα Zara

Μόλις φορέσεις αυτό το υπέροχο μάξι λευκό φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του Zara, είναι σίγουρο πως θα μοιάζεις με αρχαία Ελληνίδα! Είναι το ιδανικό ρούχο για φέτος το καλοκαίρι και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να το κάνεις δικό σου!

Το λευκό είναι χωρίς αμφιβολία το χρώμα του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Μπορεί προς το παρόν να μην μπορούμε να πάμε για ψώνια, σε λίγο ωστόσο που η καραντίνα θα τελειώσει, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το καλοκαίρι και να έχουμε εφοδιαστεί με τα κατάλληλα ρούχα.

Μιας και θα μπει στο online store του Zara, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το φούξια φόρεμα από ποπλίνα που θα σε "τρελάνει"!

Τα Zara φρόντισαν ακόμη μία φορά για εσένα, μιας και στο online store του μπορείς να βρεις όλα τα κομμάτια που θα σε κάνουν να λάμψεις φέτος το καλοκαίρι.

Αυτό το φόρεμα μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και θα το ευχαριστηθείς σε όλες σου τις καλοκαιρινές εξόδους από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

φόρεμα zara

Κοστίζει 29,95€ και το βρεις εδώ.

Συνδύασε το μάξι φόρεμα με μία υπέροχη δερμάτινη τσάντα

Όσο για τα αξεσουάρ με τα οποία πρέπει να το συνδυάσεις, η απάντηση είναι απλή. Μία λευκή δερμάτινη τσάντα είναι ό,τι πρέπει για να συμπληρώσει το look σου.

Μικρή και ελαφριά, η τσάντα αυτή είναι ό, τι πρέπει για το καλοκαίρι, μιας και δε χρειάζεται να έχεις μαζί σου τόσα πράγματα στις διακοπές.

Άκουσέ μας λοιπόν και κάνε μία βόλτα στο online κατάστημα του Zara.

τσαντα zara

Κοστίζει 59,95€ και θα τη βρεις εδώ.

TAGS