Massimo Dutti: Σε τιμή - έκπληξη η φούστα που θέλουν όλες οι γυναίκες

Αυτό δεν ξανάγινε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Massimo Dutti: Σε τιμή - έκπληξη η φούστα που θέλουν όλες οι γυναίκες

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στα καταστήματα Massimo Dutti, και αυτή τη στιγμή, μπορείς να κάνεις δική σου την πιο στιλάτη φούστα που εντοπίσαμε για εσένα, που θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες, σε τιμή - έκπληξη.

Εμείς μόλις είδαμε τη συγκεκριμένη φούστα, τρέξαμε να την αγοράσουμε μιας και είναι ένα ρούχο που μπορεί να αναδείξει το σώμα κάθε γυναίκας. Επιπλέον μπορεί άνετα να φορεθεί τόσο στις βραδινές όσο και στις πρωινές εμφανίσεις σου! Θα σου προτείναμε λοιπόν να ετοιμαστείς και να κάνεις κι εσύ τα ψώνια σου!

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Massimo Dutti, ρίξε μια ματιά και σε αυτή την πλισέ φούστα που θα σου πάρει το μυαλό!

Massimo Dutti πλισέ φούστα

Το καλύτερο απ' όλα λοιπόν είναι η τιμή της καθώς η συγκεκριμένη φούστα βρίσκεται σε έκπτωση. Η αρχική τιμή της είναι στα 59,99€ ωστόσο πλέον μπορείς να την κάνεις δικό σου μόνο με 19,99€. Θα τη βρεις εδώ.

Λίγα λόγια για τα Massimo Dutti όπου θα βρεις τη φούστα που θέλουν όλες οι γυναίκες σε τιμή - έκπληξη

Η Massimo Dutti δημιουργήθηκε το 1985 και αποκτήθηκε από την Inditex το 1991. Σήμερα υπερβαίνει τα 790 καταστήματα σε πάνω από 75 αγορές.

Στο ξεκίνημά της, η μάρκα προσανατολίζεται στην ανδρική μόδα.Από το 1995 κι έπειτα αρχίζει το λανσάρισμα της γυναικείας μόδας σεόλες τις διαστάσεις της: απο τις πιο αστικές γραμμές, μέχρι τις πιοκάζουαλ. Έτσι η Massimo Dutti εδραιώνεται σε όλα τα επίπεδα ως όμιλοςαναπτυσσόμενος σε εθνικό & διεθνές επίπεδο με προσωπικό που αυτήτη στιγμή υπερβαίνει τους 10.000 υπαλλήλους.

Κατά τη διάρκεια του 2003 η Massimo Dutti λάνσαρε το τμήμα παιδικής μόδας με την εμπορική επωνυμία Massimo Dutti Boys & Girls. Αυτή η σειρά καθιερώνεται σταδιακά σε καταστήματα διαφόρων αγορών, που έχουν το κατάλληλο μέγεθος για να φιλοξενήσουν τον απαιτούμενο καθορισμένο χώρο