Στα Zara το πιο basic γυναικείο τοπ κοστίζει μόλις 15,95 ευρώ

Πρέπει κάθε γυναίκα να το έχει στην ντουλάπα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara το πιο basic γυναικείο τοπ κοστίζει μόλις 15,95 ευρώ

Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας ένα κλασικό μαύρο τοπάκι. Ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα και κομμάτια, αλλά και σε όλες τις επιδερμίδες. Ενώ, είναι η πιο εύκολο επιλογή όταν βιάζεσαι να βγεις για κάποιο ραντεβού ή σε πιάνει ο νευρικός κλονισμός του "δεν έχω τι να φορέσω".

Κάνοντας μια γρήγορα αναζήτηση στη διαδικτυακή σελίδα των Zara, θα βρεις το εν λόγω τοπάκι σε πολύ καλή τιμή. Συγκεκριμένα, με μόνο 15,95 ευρώ. Πρόκειται για έναν κορσέ τοπ με V ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Έχει μάλιστα στο λάστιχο λεπτομέρεια τύπου σφηκοφωλιάς.

Για εσένα που ακόμη κάνεις δεύτερες σκέψεις στο αν πρέπει να το αγοράσεις, να πούμε πως μπορείς να το φορέσεις και μέσα στο σπίτι αν δεν είναι τύπος που φοράς συνέχεια πιτζάμες, αλλά και για επίσκεψη στο σπίτι φίλης σου.

Μπορεί επίσης να συνδυαστεί άνετα με ένα από αυτά τα απίστευτα σακάκια των Zara.

Αυτό είναι το τοπ των Zara

  • 15,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο

Zara basic γυναικείο τοπ 15,95 ευρώ

Συνδύασε το τοπ με αυτό το τζιν για casual εμφανίσεις

Τα τζιν παντελόνια είναι το αγαπημένο κομμάτι που μπορεί να έχει στην ντουλάπα κάθε γυναίκα ή και άνδρας. Μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με πάρα πολλούς τρόπους. Με λίγα λόγια μπορεί να μας "σώσει" από τις καταστάσεις του "δεν ξέρω τι να φορέσω".

Στα Zara λοιπόν, βρήκαμε το πιο άνετο και στιλάτο τζιν παντελόνι, το οποίο βγαίνει σε 4 διαφορετικά χρώματα και η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή, καθώς κοστίζει μόλις 25,95 ευρώ. Τα χρώματα του επίσης είναι τα εξής: Μπλε, ανοιχτό μπλε, μαύρο και γκρι. Είναι ψηλόμεσο με πέντε τσέπες, όψη ξεβαμμένου και κλείνει μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Για τις πιο χαλαρές σου εμφανίσεις για ψώνια ή για έναν πρωινό καφέ, θα σου προτείναμε να φορέσεις το συγκεκριμένο παντελόνι, με αυτά τα λευκά sneakers των Zara που βρίσκονται σε σούπερ χαμηλή τιμή.

Zara τζιν παντελόνι σε 4 διαφορετικά χρώματα τιμή

TAGS