Trend στα Bershka ο Mickey Mouse - Ξεπουλάνε σαν τρελά τα κομμάτια του

Η νέα συλλογή έχει τρελά κομμάτια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Trend στα Bershka ο Mickey Mouse - Ξεπουλάνε σαν τρελά τα κομμάτια του

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka βρίσκεται ήδη στα μαγαζιά και στο επίσημο site τους και το Youweekly.gr ξεχώρισε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια που θα γίνουν σίγουρα το απόλυτο trend! Αναφερόμαστε στην αποκλειστική συλλογή "Mickey Mouse" τις οποίας τα κομμάτια έχουν λίγες ημέρες που πουλάνε σαν τρελά.

Έχουν χρώμα, σχέδια και είναι ότι καλύτερο για τις ημέρες που ο ήλιος θα πρωταγωνιστήσει. Σου έχουμε ξεχωρίσει και σου προτείνουμε φούτερ, jean jacket αλλά και ένα υπέροχο κοντομάνικο top. Οι τιμές είναι εξαιρετικά προσιτές όπως πάντα άλλωστε.

Τζάκετ ντένιμ Mickey Mouse x Bershka

ΑΝΑΦ. 1276/868/428

49.99 €

Bershka νέα συλλογή

Μπουφάν ντένιμ regular fit, με γιακά με πέτα και μακριά μανίκια με μανσέτες με κουμπιά. Δύο τσέπες στο στήθος με καπάκι και δύο τσέπες στη ζώνη. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικά κουμπιά. Φθαρμένα τελειώματα.

Φούτερ Mickey Mouse x Bershka

ΑΝΑΦ. 1863/130/615

29.99 €

Bershka mickey mouse συλλογή

Μπλούζα "Mickey gets arty"

ΑΝΑΦ. 2221/033/251

12.99 €

Bershka καλοκαίρι 2020

JOIN LIFE Care for fiber: 100% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας, όπως η εναλλασσόμενη καλλιέργεια ή η χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Ωστόσο, να ξέρεις πως μπορεί στα Bershka αυτή η συλλογή να κάνει θραύση, όμως στα καταστήματα Zara από τη νέα τους συλλογή έχει ξεκινήσει να πουλάει σαν τρελό ένα δερμάτινο πουκάμισο/ζακέτα! Δες το εδώ!

TAGS