4 καθημερινές συνήθειες που πρέπει να αλλάξεις για να αδυνατίσεις!

Άλλαξε τες και θα αδυνατίσεις!

4 καθημερινές συνήθειες που πρέπει να αλλάξεις για να αδυνατίσεις!

Είτε έχεις ως στόχο ένα bikini ready σώμα για το καλοκαίρι είτε απλά ενδιαφέρεσαι για την καλή σωματική σου κατάσταση και υγεία, είναι απογοητευτικό να μην πετυχαίνεις το στόχο σου.

Οι κοιλιακοί είναι ένα από τα σημεία του σώματος που "πονάνε" όταν έχουμε να κάνουμε με τη γράμμωση τους και αυτό γιατί γύρω τους συσσωρεύεται συχνά περιττό λίπος. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Ξεγελάστε" τον εαυτό σας για να μην πεινάτε κατά την διάρκεια της δίαιτας!

Εμείς βρήκαμε τις μικρές αλλαγές που πρέπει να κάνεις στην καθημερινή σου ρουτίνα για να δεις άμεσα αποτελέσματα και να αποκτήσεις σφιχτή και γυμνασμένη κοιλιά.

Μάθε να ελέγχεις το άγχος σου, καθώς οι ειδικοί λένε πως το λίπος πηγαίνει πιο εύκολα στην κοιλιά, αν είσαι μονίμως στρεσαρισμένη και αυτό συμβαίνει γιατί δημιουργείται πλεόνασμα της ορμόνης που ενεργοποιεί το ένζυμο για τη συγκέντρωση λίπους, ιδιαίτερα στο σημείο εκείνο.

Δείτε ακόμη: DIY scrub που θα σε απαλλάξει από τις ραγάδες!


Βάλε περισσότερα βάρη στη γυμναστική σου. Έρευνες έχουν δείξει ότι άτομα με μακροχρόνια σωματική άσκηση στην οποία προσθέτουν αλτήρες με κιλά και δεν αρκούνται μόνο στην αερόβια προπόνηση, τείνουν να εμφανίζουν μικρότερο ποσοστό λίπους στην κοιλιά.


Ο ρόλος των φυτικών ινών είναι εξίσου σημαντικός. Είναι μια μορφή υδατανθράκων μέσω της οποίας το λίπος και μάλιστα ανεξάρτητα από το σωματικό σου βάρος, οδηγείται μακριά από την κοιλιά.

Δείτε ακόμη: Το τέλειο scrub για την κυτταρίτιδα που κάνει θαύματα

Ο ύπνος είναι το στοιχείο «κλειδί» στη μάχη με το τοπικό λίπος. Η έλλειψη του αλλά και η υπερβολή του φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει γιατί από τη μια μεριά, όταν δεν κοιμάσαι αρκετά, εκτίθεσαι περισσότερο σε τροφές που δεν είναι υγιεινές, ενώ όταν κοιμάσαι πολλές ώρες, μειώνεις τη δραστηριότητα του σώματος, με αποτέλεσμα να μην «καίει».