Έξυπνα καθημερινά κόλπα για να χάσεις κιλά χωρίς να στερηθείς τίποτα!

Έξυπνα καθημερινά κόλπα για να χάσεις κιλά χωρίς να στερηθείς τίποτα!
Έχεις δοκιμάσει σίγουρα πολλές δίαιτες αλλά τα περιττά κιλά δεν φεύγουν με τίποτα!
Έρευνες και μελέτες έχουν αποδείξει ποια είναι αυτά τα οποία πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά για να έχουμε σίγουρα αποτελέσματα.

-Ένταξε στο πρωινό σου τη βρώμη! Έρευνες έχουν δείξει πως σε κρατά πλήρη και ικανοποιημένη, χωρίς να πεινάς, σε αντίθεση με τα κοινά δημητριακά.

-Μην πηγαίνεις για ψώνια στο σούπερ μάρκετ όταν πεινάς! Έρευνες έχουν δείξει πως τείνεις να αγοράζεις προϊόντα με μεγαλύτερο θερμιδικό δείκτη.

-Προσπάθησε να μην αγοράζεις bite-sized junk food σε διάφανη συσκευασία. Mελετητές έχουν παρατηρήσει πως εξαιτίας αυτού, μπορεί να τρως μεγαλύτερες ποσότητες απ’ ότι θα έτρωγες υπό άλλες συνθήκες.

-Εάν κατευθύνεσαι προς έναν πλουσιοπάροχο μπουφέ, προσπάθησε να ξεκινήσεις το φαγητό σου με λίγα φρούτα. Μελέτες απέδειξαν πως το ξεκίνημα αυτό θα κρατήσει το πιάτο σου πιο υγιεινό.

-Οι ώρες που κοιμάσαι καθημερινά, βοηθούν πολύ τον μεταβολισμό και ειδικά αν είναι ψηλά και σε ποιοτικό επίπεδο!

-Θες να μειώσεις την καθημερινή επιθυμία για γλυκό; Έρευνες έδειξαν πως θα τρως πολύ λιγότερα αν επιλέγεις μικρά και σε ατομική συσκευασία.

-Προσπάθησε να ξυπνάς την ίδια ώρα κάθε μέρα. Μελέτες έδειξαν πως αν ξυπνάς συγκεκριμένη ώρα έχεις καλύτερο μεταβολισμό. Γυναίκες που δεν έχουν ωράριο τείνουν να έχουν περισσότερο λίπος.

-Φρόντισε να έχεις μια φωτογραφία με φαγητό χαμηλών λιπαρών και να την κοιτάς όταν βρίσκεσαι σε δίαιτα. Έρευνες απέδειξαν πως αυτό σε βοηθάει να τρως λιγότερο.