Στάξε λίγες σταγόνες λεμόνι σε μαγειρική σόδα και νερό - Πιες το και λίγη ώρα μετά θα...

Θαυματουργό ρόφημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στάξε λίγες σταγόνες λεμόνι σε μαγειρική σόδα και νερό - Πιες το και λίγη ώρα μετά θα...

Η μαγειρική σόδα σε ορισμένες χρήσεις της κάνει θαύματα, ειδικά στο καθάρισμα του σπιτιού. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό κάνει καλό και σε θέματα της υγείας μας. Μάλιστα, μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να λύσει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που μπορεί να μας εμφανιστεί, σε συνδυασμό με το λεμόνι.

Σε τι βοηθάει η μαγειρική σόδα με το λεμόνι

Αν προσθέσουμε λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού σε μαγειρική σόδα με νερό και το πιούμε, οι τροφές αφομοιώνονται καλύτερα, καταπολεμώντας τα οξέα που μπορεί να ερεθίσουν το στομάχι και τον οισοφάγο, το φούσκωμα και την τρομακτική γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν το σώμα σας πάσχει από αυξημένα επίπεδα οξέων και χρειάζεστε τη θεραπεία με την μαγειρική σόδα, ρίξτε μια ματιά στην πέψη σας. Αν είναι βαριά και συνοδεύεται από πρήξιμο ή πηγαίνετε για πολύ ώρα στην τουαλέτα ή πάσχετε από δυσκοιλιότητα, μην διστάσετε να ξεκινήσετε αυτήν τη θεραπεία.

Ξεκινήστε την για να καθαρίσετε το έντερό σας από τις τοξίνες και για τη ζύμωση της τροφής. Μην παίρνετε ποτέ μαγειρική σόδα μέσα σε 2 ώρες μετά από κάποιο φάρμακο και μη δίνετε τη θεραπεία σε παιδιά κάτω των 6 ετών αν δε σας το πει ο παιδίατρός σας.

Μαγειρική σόδα

Σε ποιο άλλο πρόβλημα βοηθά

Το μυστικό από τις γιαγιάδες που θα σας προστατεύει από ουρολοίμωξη είναι ένα και θα σε σώσει με μαγειρική σόδα σε 8 κουταλιές νερό είναι το τέλειο γιατροσόφι!

Η ουρολοίμωξη δυστυχώς βασανίζει πολλές γυναίκες. Αυτό το τσούξιμο, ο πόνος όταν πας τουαλέτα είναι πραγματικά πολύ άσχημο συναίσθημα. Όμως η ουρολοίμωξη καλώς ή κακώς εμφανίζεται περισσότερο σε εμάς. Πώς λοιπόν μπορείς να αντιμετωπίσεις τις πρώτες ενοχλήσεις μέχρι να φτάσεις στην πόρτα του ειδικού;

Οι παλιές γυναίκες όταν άρχιζαν να νιώθουν τα πρώτα σημάδια της ουρολοίμωξης έπιναν... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr