Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Καταρρακωμένοι οι γονείς των δύο στρατιωτικών! Εξαθλιωμένοι μόλις βγήκαν από τις φυλακές!

Καταρρακωμένοι οι γονείς των δύο στρατιωτικών! Εξαθλιωμένοι μόλις βγήκαν από τις φυλακές!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 23.03.2018 20:11

Η Τούρκικη πλευρά με τον εκπρόσωπο Εξωτερικών Χαμί Ακσόι σχολίασε την δήλωση των Ευρωπαίων ηγετών, που στέλνουν μήνα για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών.

Συγκεκριμένα, είπε: «Σε αυτό το κείμενο υπάρχει ένα άρθρο σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιώτες. Αυτοί οι στρατιώτες συνελήφθησαν γιατί εισήλθαν σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή. Η νομική διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Χαίρουν όλων των δικαιωμάτων τους. Περιμένουμε από την ΕΕ την αποφυγή παρεμβατικών ανακοινώσεων στην δικαιοσύνη».

Δείτε ακόμη: Σοκάρει ο 62χρονος παιδοκτόνος στην απολογία του! «Ανακάτεψα το σπίτι για να φανεί σαν διάρρηξη και μετά έπεσα για ύπνο»

Στη συνέχει, πρόσθεσε: «Ένα κείμενο που εξυπηρετεί τις Ελληνικές – Ελληνοκυπριακές θέσεις. Η ΕΕ υποστηρίζει αυτές τις δυο χώρες μόνο και μόνο επειδή είναι μέλη της, χωρίς να εξετάζει αν έχουν δίκιο ή όχι. Εδώ κατανοούμε το εξής: Η ΕΕ έχει χάσει την αμεροληψία της στο Κυπριακό. Αυτό το είδαμε και το 2004. ξαναβλέπουμε το ίδιο έργο. Όσο συνεχίζεται αυτή η στάση δεν δύναται να γίνει αποδεκτή η ΕΕ ως τρίτη πλευρά στο Κυπριακό. Οι χώρες της ΕΕ στηρίζουν την κυπριακή κυβέρνηση που κινείται αντίθετα στο διεθνές δίκαιο, άνευ όρων και χωρίς διερεύνηση».

Απίστευτες εικόνες με τους γονείς που πήγαν να επισκεφτούν τα παιδιά τους.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο βίντεο από το Δελτίο του Star:

Share