Πρόβλημα στο Νήσος Μύκονος: Δεν το πιστεύουν οι επιβάτες!

Δεν συμβαίνει και συχνά αυτό!

Πρόβλημα στο Νήσος Μύκονος: Δεν το πιστεύουν οι επιβάτες!

Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του πλοίου «Νήσος Μύκονος» στο λιμάνι του Καρλοβασίου στη Σάμο!

Το καράβι απέκτησε πρόβλημα. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα το πλοίο έχασε τη δεύτερη άγκυρα με αποτέλεσμα να υπάρξει δίωρη καθυστέρηση!

Το πλοίο παρέμεινε στο λιμάνι μέχρι αποκαταστάσεως της βλάβης και απέπλευσε στις 16.15 με δίωρη καθυστέρηση για Φούρνους - Εύδηλο - Μύκονο - Σύρο - Πειραιά.

Δείτε τα απίστευτα βίντεο μέσα από το ακυβέρνητο πλοίο στη Νορβηγία εδώ:

Βίντεο που σοκάρουν μέσα από το ακυβέρνητο κρουαζιερόπλοιο του τρόμου! Πανικός στους επιβάτες!

Είδηση σοκ: Ναυάγησε πλοίο! Σχεδόν 100 νεκροί!

Είδηση σοκ: Στους 100 σχεδόν ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σήμερα από τη βύθιση πλοίου στον ποταμό Τίγρη στη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ, όπου πολλές οικογένειες γιόρταζαν το Νεβρόζ.

Πρόκειται για το πλέον πολύνεκρο δυστύχημα που έχει σημειωθεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Ο Ιρακινός πρωθυπουργός Αμπντέλ Μαχντί, ο οποίος επισκέφτηκε τον τόπο του δυστυχήματος, κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος. Τα Ηνωμένα Έθνη εξέφρασαν την λύπη τους, κάνοντας λόγο για μια «φρικτή τραγωδία».

Ο απολογισμός των νεκρών αυξάνεται με τις ώρες. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών 94 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τη βύθιση. Μεταξύ αυτών 61 γυναίκες, δήλωσε ο πρωθυπουργός. Οι αρχές ανέφεραν ότι 19 παιδιά πνίγηκαν, ενώ 55 επιβάτες διασώθηκαν.

Τα περισσότερα από τα θύματα στο φεριμπότ ήταν γυναίκες και παιδιά, που δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν, δήλωσε ο επικεφαλής της Αρχής Πολιτικής Προστασίας της Μοσούλης Χουσάμ Χαλίλ.

Το πλοίο βυθίστηκε γιατί μετέφερε μεγαλύτερο από τον επιτρεπόμενο αριθμό τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας, που βρίσκεται στη Μοσούλη.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και τραβήχτηκε από κάμερα κινητού τηλεφώνου διακρίνεται το πορθμείο να βυθίζεται στο νερό και ο κόσμος να φωνάζει για βοήθεια.

«Είναι μια καταστροφή», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας νεαρός επιζώντας αφού είχε φτάσει στην ακτή. «Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στο σκάφος, κυρίως γυναίκες και παιδιά».

Μετά τις σημαντικές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, οι αρχές άνοιξαν τους υδατοφράκτες προκειμένου να ελαττώσουν την πίεση στο επίπεδο του μεγάλου φράγματος της Μοσούλης. Είχαν εκδώσει προειδοποιήσεις λέγοντας πως οι παραπόταμοι του Τίγρη θα ήταν πιο επικίνδυνοι και η στάθμη του νερού πιο υψηλή.

Δείτε περισσότερα κοινωνικά θέματα με ένα μόνο κλικ