Σοκ στη Βέροια: Κινητό ανατινάχθηκε και κάηκε στα χέρια 24χρονης! (βίντεο)

Η ίδια περιέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές!

Σοκ στη Βέροια: Κινητό ανατινάχθηκε και κάηκε στα χέρια 24χρονης! (βίντεο)

Απίστευτο σοκ στη Βέροια, όταν μία κοπέλα έζησε το τρόμο με την έκρηξη του κινητού της την ώρα που το κρατούσε στα χέρια της!

Η 24χρονη μίλησε για την εμπειρία που έζησε! Διαβάστε παρακάτω...

Ένα κινητό τηλέφωνο (γνωστής εταιρείας) ανατινάχθηκε και έπιασε φωτιά, ενώ το χρησιμοποιούσε η 24χρονη ιδιοκτήτριά του στην Βέροια!

Όπως ανέφερε η ίδια στον ΑΝΤ1, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, όταν και το κινητό φούσκωσε και κατόπιν εξερράγη. Η κοπέλα τρομαγμένη το πέταξε στο πάτωμα όπου και προκλήθηκε φωτιά στο χαλί.

Δείτε στο βίντεο πώς περιγράφει η ίδια η 24χρονη το περιστατικό:

Πηγή: athensmagazine.gr

Θλίψη είχε προκαλέσει στη Βέροια η 39χρονη έγκυος στο τρίτο της παιδί, που έχασε τη ζωή της από ιατρικό λάθος!

Τραγωδία! Τρένο χτύπησε και σκότωσε 16χρονη! Συγκλονίζει η μητέρα της!

Τρένο χτύπησε, παρέσυρε και σκότωσε 16χρονη μαθήτρια και η μητέρα της συγκλονίζει με τις δηλώσεις της.

Η νεαρή σκοτώθηκε σε ισόπεδη διασταύρωση μετά από το χτύπημα ενός "σιωπηλού" τρένου τα μεσάνυχτα και η μητέρα της τώρα αγωνίζεται στο Rail Network για το τραγικό θάνατο του παιδιού της.

Η Μιλένα Γκάγκιτς, 16 ετών, πέθανε αμέσως όταν χτυπήθηκε από το νυχτερινό τρένο στο επίπεδο διέλευσης στο Hipperholme, Halifax, τον Δεκέμβριο του 2014. Απίστευτο: Τρένο χτύπησε νεάρη Ρωσίδα όταν στήθηκε στις γραμμές για να βγάλει selfie!

Η μητέρα της, Leanne Gagic, κάνει αγωγή στην εταιρεία 22.000 δολάρια επειδή παραβίασε το καθήκον της περίθαλψης - αν και η δικηγόρος της εξήγησε ότι η περίπτωσή της δεν είναι «χρήματα».

Η Μιλένα και η καλύτερη φίλη της, η Amelia Hustwick, είχαν πάει στη διασταύρωση αργά το βράδυ για να συζητήσουν γιατί ήταν ένα «ωραίο μέρος για να βγούμε», όπως γνωστοποιήθηκε.

undefined

Κάθισαν ανάμεσα στις σιδηροδρομικές διαδρομές, «γελώντας και γκρινιάζοντας» επειδή σκέφτηκαν ότι τα τρένα δεν έτρεχαν τη νύχτα. Και τα δύο κορίτσια είχαν μεγαλώσει στην περιοχή και πίστευαν ότι, αν έφτανε κάποιο τραίνο, θα ακουγόταν τον ήχο του τρένου.

Αλλά από το 2007, μια «ήσυχη περίοδος νύχτας» είχε τεθεί σε λειτουργία, απαγορεύοντας την κόρνα μεταξύ 23:00 και 7:00, δήλωσε ο δικηγόρος Stephen Glyn.

Η μητέρα λέει ότι η Rail Network παραβίασε το καθήκον της φροντίδας, παραλείποντας να προειδοποιήσει σωστά τους ανθρώπους ότι τα νυχτερινά τρένα δεν ακούγονται πλέον η κόρνα τους στο Hipperholme, όπου οι χωρικοί ακούνε τους ήχους το σφύριγμα τρένων πάνω από 100 φορές την ημέρα.