Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Οι Αρχές αναζητούν κι άλλα πιθανά θύματά του!

Οργή και ερωτηματικά για τον κατηγορούμενο!

Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Οι Αρχές αναζητούν κι άλλα πιθανά θύματά του!

Ερωτηματικά γεννιούνται γύρω από την υπόθεση αυτοκτονίας της 14χρονης στο Μοσχάτο. Οι Αρχές αναζητούν κι άλλα πιθανά θύματά του!

Η αυτοκτονία της 14χρονης, η οποία έπεσε στις ράγες του Ηλεκτρικού Σταθμού στο Μοσχάτο συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο.

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις για την αποπλάνηση και το γεγονός πως ο 43χρονος είχε κάνει το ίδιο και με άλλη ανήλικη, προκαλούν οργή και ερωτηματικά.

Ο 43χρονος παραδέχθηκε ότι είχε αποπλανήσει αρκετές φορές τη 14χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της αλλά και πως κατά το παρελθόν είχε αποπλανήσει ένα ακόμη κορίτσι ίδιας ηλικίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου στο κινητό του τηλέφωνο.

Το παρασκήνιο της υπόθεσης αποκάλυψε με δελτίο τύπου το «Χαμόγελο του παιδιού», όταν ένας πολίτης που είχε αντιληφθεί την ανάρμοστη συμπεριφορά του 43χρονου ψιλικατζή απέναντι στην 14χρονη μαθήτρια και ενημέρωσε τον οργανισμό.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το Χαμόγελο, «την Πέμπτη 9 Μαΐου πολίτης κατήγγειλε στην τηλεφωνική γραμμή του οργανισμού πως ένας άνδρας κακοποιούσε κατ' εξακολούθηση ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 14 χρόνων.

Σύμφωνα με την αναφορά η 14χρονη είχε ειδωθεί επανειλημμένα να βρίσκεται μαζί με το συγκεκριμένο ενήλικο άτομο και να συχνάζει στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε ο ίδιος στην περιοχή. Επίσης, σύμφωνα με την αναφορά η ανήλικη κοπέλα είχε ειδωθεί να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου ατόμου από πλατεία της περιοχής, ενώ ο πολίτης μας ενημέρωσε για δημόσια ανταλλαγή μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του 14χρονου κοριτσιού και του ενήλικα που παρέπεμπαν στην ύπαρξη σχέση εξάρτησης της ανήλικης και κακοποίησης της από τον συγκεκριμένο ενήλικο άντρα.

Ο Οργανισμός με τη σειρά του ενημέρωσε τις Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές, να ερευνήσουν την υπόθεση και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. λλά δυστυχώς δεν αξιολογούνται όπως θα ‘πρεπε και χάνονται ανθρώπινες ζωές…», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν την προστάτευσαν»

Με το θέμα ασχολήθηκε χθες και η εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη να σημειώνει την βασική παράλειψη στην ιστορία: «Κανείς δεν σκέφτηκε στο αρμόδιο τμήμα προστασίας Ανηλίκων να οχυρώσει με ψυχολόγους το παιδί και την οικογένεια; Σαν μάνα, πολίτης, και ρεπόρτερ αγανακτώ! Οι πολίτες καταγγέλλουν τέτοια σοβαρά περιστατικά , α


Ο Πρόεδρος του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Γιαννόπουλος, ανέφερε: «Αμέσως μόλις μας κάλεσε ο πολίτης και κατήγγειλε τι συνέβαινε με την 14χρονη, παρακάμψαμε την γραφειοκρατία και τον συνδέσαμε κατευθείαν με το τμήμα Ανηλίκων. Την επόμενη μέρα ακριβώς, στείλαμε όλα τα στοιχεία της καταγγελίας στην Εισαγγελία. Ενημερώσαμε άμεσα τις Αρχές όπως κάνουμε πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Παρά το γεγονός ότι στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων υπάρχουν δύο εξαίρετοι ψυχολόγοι, το παιδί δεν προστατεύτηκε. Το «Χαμόγελο» διαθέτει το μοναδικό κέντρο στην Αθήνα για ανάλογες περιπτώσεις. Δυστυχώς δεν μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε», κατέληξε με έμφαση.

Η επίθεση από τον πατριό και η κυνική ομολογία του 43χρονου

Οι γονείς της ανήλικης έμαθαν τι συνέβαινε και ο πατριός της την Τρίτη 21 Μαΐου, επιτέθηκε στον συγκεκριμένο άνδρα όσο εκείνος βρισκόταν στο ψιλικατζίδικο που διατηρούσε. Περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων συνέλαβε τον 43χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση.

Ο ίδιος αποκάλυψε κυνικά στους αστυνομικούς ότι αποπλάνησε τη 14χρονη. Όπως είπε, γνώρισε τη μαθήτρια πριν τρεις μήνες στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στην περιοχή του Μοσχάτου όπου το κοριτσάκι πήγαινε για να αγοράζει σοκολάτες και γαριδάκια. Κάποια στιγμή, βρήκε την ευκαιρία όταν την είδε στεναχωρημένη και με το πρόσχημα πως ήθελε να την παρηγορήσει, κατάφερε να της κερδίσει την εμπιστοσύνη και άρχισαν να κάνουν πολύ στενή παρέα. Αγνοώντας φυσικά πως είχε στριμώξει ένα μικρό παιδί με άγριες και αρρωστημένες διαθέσεις το οποίο μάλιστα είχε την ηλικία της κόρης του. Ο 43χρονος, παραδέχθηκε με απίστευτο κυνισμό στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να αποπλανήσει αρκετές φορές το κοριτσάκι δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες που προκαλούν αηδία και σοκάρουν...

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος πριν ενάμισι χρόνο είχε αποπλανήσει άλλο ένα κοριτσάκι ηλικίας 14 ετών. Μάλιστα στο κινητό του βρέθηκαν αποθηκευμένες αισχρές γυμνές φωτογραφίες οι οποίες είναι από τη συγκεκριμένη μαθήτρια η οποία είχε πέσει και αυτή θύμα του διεστραμμένου ψιλικατζή. Πλέον, ο 43χρονος κρατείται στη ΓΑΔΑ καθώς διενεργείται κύρια ανάκριση και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων προσπαθούν να διαπιστώσουν αν είχε απλώσει τα αρρωστημένα του πλοκάμια και σε άλλα κοριτσάκια της περιοχής.

Πηγή: protothema.gr