Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απεργία με ταλαιπωρίες την Παρασκευή! Ποια Μέσα δεν θα λειτουργούν;

Σας αφορά!

Απεργία με ταλαιπωρίες την Παρασκευή! Ποια Μέσα δεν θα λειτουργούν;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 12.06.2019 21:45

Ταλαιπωρίες θα σημειωθούν με την απεργία της Παρασκευής. Δυο από τα πιο σημαντικά Μέσα Μαζικής Μεταφορά δεν θα λειτουργούν.

Δώστε προσοχή για να μην την πατήσετε!

Ακινητοποιημένα θα είναι μετρό και ηλεκτρικός από τις 12.00 έως τις 18:00 προκειμένου να πραγματοποιήσει το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό γενική συνέλευση των μελών του.

Το ΔΣ του Σωματείου Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής αποφάσισε στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, λόγω έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Έσκασε τώρα! Δεν φαντάζεστε τι συμβαίνει σήμερα στα νοσοκομεία;

Σίγουρα δεν φαντάζεστε τι συμβαίνει σήμερα στα νοσοκομεία, αφού η επίσημη ανακοίνωση έσκασε μόλις τώρα!

Με σύνθημα «δημόσια υγεία ώρα μηδέν» προχωρούν σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου, σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, ύστερα από κάλεσμα της ΠΟΕΔΗΝ.

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, εξοπλισμό και υποδομές προκειμένου «να πάψουν οι πολίτες να πληρώνουν από την τσέπη τους είτε συμμετοχή είτε όλα τα έξοδα».

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 9:00, στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς το υπουργείο Υγείας.

AdTech Ad

Στη μακροσκελή ανακοίνωσή της για την απεργία, η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει ότι «με βάση το ESYnet πληροφοριακό σύστημα του υπουργείο Υγείας το προσωπικό των νοσοκομείων σήμερα είναι 6.000 λιγότεροι σε σχέση με το έτος 2014».

Μεταξύ άλλων, η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει με αφορμή την απεργία ότι σήμερα «τα νοσοκομεία οφείλουν 800.000 ρεπό και άδειες στο νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο λαμβάνει μισθούς πείνας, 640 ευρώ μισθό παίρνει ο νεοδιόριστος νοσηλευτής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και δεν γίνεται η αυτονόητη ένταξή του στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα αν και 3.000 εργαζόμενοι εξαιτίας των συνθηκών εργασίας πάσχουν από καρκίνο ή αυτοάνοσα νοσήματα»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δύσκολες ώρες για κορυφαίο πολιτικό λίγο μετά τις εκλογές! Διασωληνώθηκε ο....

Πένθος: Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Καρμίν Καρίντι!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!

Share