Εξάρχεια: «Βροχή» μολότοφ κατά των ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο

Πεδίο μάχης!

Εξάρχεια: «Βροχή» μολότοφ κατά των ΜΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο

Βροχή έπεφταν οι μολότοφ το βράδυ της Πέμπτης (20/6) στα Εξάρχεια από αντιεξουσιαστές προς άνδρες των ΜΑΤ!

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχτηκαν άντρες των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, έξω από το Πολυτεχνείο, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εκτόξευσαν, λίγα λεπτά μετά τις 20.00, περίπου 20 βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ, που βρίσκεται στο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτού του είδους οι επιθέσεις λαμβάνουν συνήθως χώρα τις νύχτες της Παρασκευής...

Τραγικός θάνατος στον Γέρακα: Τον σκότωσε το σίδερο της τέντας!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στον Γέρακα, όταν στην προσπάθειά του να μαζέψει την τέντα έσπασε το σίδερο και τον σκότωσε!

Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας στην Αττική, την Τετάρτη (19/06),τραυματίστηκε θανάσιμα στην προσπάθεια του να μαζέψει την τέντα του καφενείου.

Το τραγικό ατύχημα σημειώθηκε όταν ο 69χρονος θέλησε να μαζέψει την τέντα στην επιφάνεια της οποίας είχε συγκεντρωθεί μεγάλος όγκος νερού. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έσπασε το σίδερο που κρατούσε την τέντα και τον χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Τραγική φιγούρα ο αδερφός του 69χρονου, στα χέρια του οποίου ξεψύχησε ο ιδιοκτήτης του καφενείου. Η κηδεία του 69χρονου θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής (21/6).

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός ο Λεωνίδας Κανελλάκης!

Σπαραγμό και οδύνη έχει προκαλέσει η είδηση, ότι βρέθηκε νεκρός ο Λεωνίδας Κανελλάκης!

Ο γιος του ιστορικού προέδρου της ομάδας της Νίκαιας, Νίκου, κι αδερφός του μετέπειτα ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστου, «έφυγε» απρόσμενα. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε για το θλιβερό συμβάν ο Ιωνικός.

Η ανακοίνωση της ομάδας

«H διοίκηση του Ιωνικού μας και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Κανελλάκη για τον απροσδόκητο θάνατο του Λεωνίδα Κανελλάκη, υιό του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη και αδερφού του πρώην προέδρου της ομάδας μας ,Χρήστου. Ο Λεωνίδας ήταν ένας θετικός άνθρωπος, με χαμόγελο και αισιοδοξία και η απώλεια του είναι τεράστια. Καλό ταξίδι Λεωνίδα!»

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός ο Λεωνίδας Κανελλάκης!