Η σύζυγος του Βασιλιά Κωνσταντίνου μετά την περιπέτεια της υγείας του πήγε στο...

Σε κανονικούς ρυθμούς η ζωή της...

Η σύζυγος του Βασιλιά Κωνσταντίνου μετά την περιπέτεια της υγείας του πήγε στο...

Η σύζυγος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία, μετά την περιπέτεια της υγείας του πήγε στο...

Μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο σύζυγό της, ο οποίος πριν λίγες μέρες βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την υγεία του, τώρα επανήλθε στου κανονικούς ρυθμούς της!

Η Άννα Μαρία βρέθηκε στο Ηρώδειο σε ένα μία από τις πιο ξεχωριστές μουσικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Φυσικά μιλάμε για τη μουσική συνύπαρξη της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βιέννης με τον κορυφαίο βιολονίστα και αρχιμουσικό Λεωνίδα Καβάκο.

Τον τελευταίο καιρό ο βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε αρκετά προβλήματα υγείας και είχε νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Βορείων Προαστίων. Ο τέως βασιλιάς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα τα οποία τον είχαν καθηλώσει στο αναπηρικό καροτσάκι ενώ το 2016 είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης κι έτσι του ήταν πρακτικώς αδύνατον να συνοδεύσει την Άννα Μαρία στην έξοδό της.

Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ραγδαίες εξελίξεις στην υγεία του! Η ανακοίνωση σοκ....

Ραγδαίες εξελίξεις στην υγεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου, έσκασαν μαζί με μια ανακοίνωση σοκ....

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ως τη φιλομοναρχική Ισπανία προκάλεσε αναστάτωση η είδηση της αιφνίδιας νοσηλείας σε σοβαρή κατάσταση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Όπως αναφέρει σε αναλυτικό ρεπορτάζ το ισπανικό lifestyle περιοδικό «Vanitatis», ο τέωςβασιλιάς μετά τη μίνι αυτή περιπέτεια είναι καλά στην υγεία του και αναρρώνει πλέον στο σπίτι του.

Το περιοδικό, το οποίο αντλεί τις πληροφορίες του από το γραφείο Τύπου της πρώην βασιλικής οικογένειας, δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για την υγεία του τέως βασιλιά, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso.

Τέως Βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το φιλί στο αναπηρικό αμαξίδιο!

Ο τέως Βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο! Η φωτογραφία ντοκουμέντο από το φιλί!

Ο ίδιος, απαθανατίστηκε από τον φακό μαζί με τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας, δηλαδή τον Βασιλιά Γουλιέλμο-Αλέξανδρο, τη σύζυγό του Μάξιμα Σορεγιέτα Σέρουτι και τις τρεις κόρες τους Αικατερίνη-Αμαλία, Αλεξία και Αριάδνη.

Το βράδυ της Ανάστασης ο Κωνσταντίνος, η Άννα Μαρία και οι φίλοι τους πήγαν στην εκκλησία και εκεί μαζί με πλήθος κόσμου παρακολούθησαν τη λειτουργία και πήραν το αναστάσιμο φως.

Ο τέως που σε λίγες ημέρες κλείνει τα 79 του χρόνια αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και πλέον κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες με το φιλί που αντάλλαξε με γυναίκα που τον αναγνώρισε!

Ο τέως Βασιλιάς ΚωνσταντίνοςΟ τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος