Σοκ στην Ρόδο: 17χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Σοκ στην Ρόδο: 17χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του!

Σοκ επικρατεί στην Ρόδο με την είδηση πως 17χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του το απόγευμα της Κυριακής από άγνωστη αιτία.

Οι δύο άνδρες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λογομάχησαν και κάποια στιγμή ο 17χρονος φέρεται να πήρε ένα μαχαίρι και να χτύπησε στην πλάτη τον 45χρονο πατέρα του!

Από το χτύπημα ο 45χρονος τραυματίστηκε ελαφρά ενώ αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 17χρονο ο οποίος λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα.

Καλαμάτα: Μαχαίρωσε και προσπάθησε να κάψει το σκυλάκι του παππού του!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Πηγή: rodiaki.gr

Φρίκη! 4χρονο κορίτσι μαχαίρωσε τον 9χρονο αδελφό της!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι 4χρονο κορίτσι μαχαίρωσε τον 9χρονο αδελφό της!

Πέντε αδέλφια είχαν μείνει μόνα τους στο σπίτι με αποτέλεσμα η τετράχρονη αδελφή να μαχαιρώσει τον εννιάχρονο αδελφό της.

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Φλόριντα στις ΗΠΑ όταν κλήθηκαν να επέμβουν για τον τραυματισμό ενός 9χρονου με μαχαίρι. Σύμφωνα με το wptv.com όπως αποδείχθηκε, δράστης ήταν η 4χρονη αδελφή του, η οποία τον τραυμάτισε… κατά λάθος.

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός στα 44 ο Γιάννης Ασπρούδης!

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ τα 5 αδέλφια, ηλικίας από 4 έως και 9 ετών, είχαν μείνει μόνα τους στο σπίτι. Η μητέρα τους είχε φύγει το πρωί για να πάει στην δουλειά, ενώ η γιαγιά τους είχε πάει να την πάρει. Κάποια στιγμή λοιπόν, το 4χρονο κοριτσάκι πήρε ένα μαχαίρι και το πέταξε.

Αυτό βρήκε στην τηλεόραση, και στην συνέχεια εκτινάχθηκε και έκοψε τον 9χρονο αδελφό της στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Αμέσως ένα από τα παιδιά προσπάθησε να πάρει επικοινωνήσει με την γιαγιά και την μητέρα τους, όμως κανείς δεν σήκωσε το τηλέφωνο. Οπότε βγήκε έξω από το σπίτι προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες που κάλεσαν τις αρχές.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο και είναι πλέον καλά στην υγεία του.

Πηγή: athensmagazine.gr

Φρίκη! 16χρονος έπνιξε στην πισινά 15χρονο κορίτσι επειδή τον απέρριψε!

Φρίκη προκαλεί η είδηση στο άκουσμά της! Μόλις έγινε γνωστό ότι ένας 16χρονος έπνιξε στην πισίνα ένα 15χρονο κορίτσι επειδή τον απέρριψε, δημιουργήθηκε σάλος!

Ο δράστης πολιορκούσε συνεχώς την νεαρή Ναϊρόμπι Μοντές από το Σάντο Ντομίνγκο και μάλιστα συχνά της δημιουργούσε προβλήματα δείχνοντας πως ζηλεύει που αυτή προτιμούσε άλλον.

Την 1η Σεπτεμβρίου βρέθηκαν με παρέα σε πισίνα στην Παντόγια, όπου ο νεαρός ρίχνει την κοπέλα μέσα προσπαθώντας να την πνίξει.

Φρίκη και αποτροπιασμός! Έξι άνδρες βίασαν και σκότωσαν οκτάχρονο κορίτσι!

Φρίκη! 16χρονος έπνιξε στην πισινά 15χρονο κορίτσι επειδή τον απέρριψε!

Αφού αυτή βγήκε έξω, την άρπαξε από τα μαλλιά και την έβαλε ξανά μέσα, πνίγοντας την. Στη συνέχεια, αφού ένας είδε την κοπέλα αναίσθητη, έτρεξε να την βοηθήσει και πήγε και ο ίδιος παριστάνοντας ότι θέλει να βοηθήσει. Ολο το σκηνικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, που πρόδωσε τον 16χρονο, ο οποίος είχε μάλιστα και το θράσος να πάει στην κηδεία της. Οταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια, συνελήφθη και θα δικαστεί στις 9 Οκτωβρίου.

Πηγή: iefimerida.gr