Φρίκη στα Πετράλωνα! Εξελίξεις στην υπόθεση! Κάμερα κατέγραψε τον 21χρονο να...

Όλα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες!

Φρίκη στα Πετράλωνα! Εξελίξεις στην υπόθεση! Κάμερα κατέγραψε τον 21χρονο να...

Φρίκη δίχως τέλος η υπόθεση στα Πετράλωνα καθώς υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις! Η κάμερα κατέγραψε τον 21χρονο να... πετάει σκουπίδια στους κάδους!

Ο 21χρονος, ο οποίος εξετάζεται και από ψυχολόγους μετά τη σύλληψή του, υπέδειξε στους αστυνομικούς δύο κάδους στα Κάτω Πετράλωνα με πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει κάμερα ασφαλείας που τον έχει καταγράψει τα ξημερώματα της Παρασκευής να πετάει σκουπίδια στους κάδους που ο ίδιος υπέδειξε.

Την κατάσταση περιπλέκει η πληροφορία από τον δήμο Αθηναίων ότι οι επίμαχοι κάδοι έχουν αδειάσει τουλάχιστον δύο φορές από την Παρασκευή.

Ο 52χρονος διέμενε το τελευταίο διάστημα με τον 21χρονο βαφτισιμιό του με τις πληροφορίες να λένε ότι σε τρία υπνοδωμάτια του διαμερίσματος, σε κουβέρτες αλλά και στα χέρια του καθ' ομολογίαν δράστη βρέθηκαν κιλήδες αίματος. Αυτό που δεν έχει εντοπιστεί ακόμα - εκτός από την σορό του 52χρονου - είναι και το μαχαίρι με το οποίο φέρεται να τον τεμάχισε ο 21χρονος.

Στο παζλ που προσπαθούν να συνθέσουν οι αστυνομικοί προστίθεται και η μαρτυρία της μητέρας του 21χρονου, η οποία έχει επίσης προσαχθεί, όταν ρωτήθηκε - σύμφωνα με ιδιοκτήτη καφενείου της περιοχής - για το πού βρίσκεται ο 52χρονος με την ίδια να απαντά ότι θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της!

«Η μητέρα του 21χρονου είπε ότι ο γιος της σκότωσε τον 52χρονο»

Τα τελευταία χρόνια ο 52χρονος φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα των Πετραλώνων όπου διέμενε ο δραστης με τη μητέρα του.

Γείτονες αναρωτηθηκαν, τις τελευταίες ημέρες, πού βρίσκεται ο 52χρονος.

Συγκεκριμένα, θαμώνες καφενείου στο οποίο σύχναζε τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ανέφεραν πως δεν τον έχουν δει τις τελευταίες ημέρες.

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου ανέφερε για το θύμα: «έλειπε δυο ημέρες, δεν τον είδα χθες πρωί στο μαγαζί, ανησύχησα πήγα και χτύπησα το κουδούνι. Ρώτησα τον 21χρονο τι συνέβη και μου απάντησε: ''αυτός θα κάνει τη ζωή του και εμείς τη δίκη μας''. Ρώτησα τη γυναίκα τι συνέβη και μου είπε: ''ξέρω γω μάλλον θα τον σκότωσε''».

Πηγή: athensmagazine.gr

Έκτακτο τώρα: Φρίκη στα Πετράλωνα! Δράστης σκότωσε και...

Έκτακτο "έσκασε" μόλις τώρα, καθώς επικρατεί φρίκη στα Πετράλωνα, με δράστη που σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του!

Ο δράστης, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κατήγγειλε το φονικό στην αστυνομία.

Περισσότερα σε λίγο...

Να θυμίσουμε και το τραγικό συμβάν που έγινε στο Ηράκλειο, όπου γυναίκα σκότωσε τον άνδρα της με μαχαίρι!