Φολέγανδρος: Η αδελφή του 30χρονου πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Η απάντηση «κόλαφος» - Πιο σκληρή από ποτέ μετά τον χαμό του παιδιού της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φολέγανδρος: Η αδελφή του 30χρονου πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης Γαρυφαλλιάς εξέφρασε η αδελφή του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, ο οποίος πριν λίγες ώρες μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας της Νάξου καθώς έκανε απόπειρα δολοφονίας.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του Mega, η αδελφή του 30χρονου επικοινώνησε με τη μητέρα του θύματος, για να της εκφράσει τα συλλυπητήριά της και τη συμπαράστασή της στο δράμα που περνά η οικογένεια της εκλιπούσας.

Από την πλευρά της, η μητέρα της Γαρυφαλλιάς φέρεται να μετέφερε στην αδελφή του 30χρονου πως στο δικαστήριο θα είναι αντίπαλοι, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να καταδικαστεί ο αδελφός της.

Η αδελφή του 30χρονου πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς φολέγανδρος

«Σκότωσε το παιδί μου δύο φορές»

Ανείπωτος είναι ο πόνος που αισθάνεται η μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στις διακοπές τους στη Φολέγανδρο. Η κυρία Αλέκα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και «ράγισε καρδιές» με τα λόγια της.

Μετά τις σπαρακτικές εικόνες που κυκλοφόρησαν από την κηδεία της άτυχης κοπέλας, η μητέρα της αναφέρθηκε στον δράστη και εξήγησε πως αν ήθελε είχε την ευκαιρία να σώσει το παιδί της.

«Η δικαιοσύνη θα τα βρει όλα. Είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου, να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει.

Υπήρχε μια ευκαιρία να τη σώσει. Είχε και άλλη μια ευκαιρία να μην τη ρίξει μέσα, να είναι ψύχραιμος και να πει δε θα τη ρίξω. Από τη στιγμή που την έριξε και ήταν ζωντανή, το παιδί μου πνίγηκε και είχε αυτήν την ευκαιρία και δεν το έκανε. Για μένα τη σκότωσε δυο φορές», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Γαρυφαλλιάς στο δελτίο του Star.