Δίκη βιτριόλι: "Περιμένω δικαίωση!" - Τα πρώτα λόγια της μητέρας της Ιωάννας έξω από το δικαστήριο

Στο πλευρό της κόρης της και την 4η μέρα της δίκης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δίκη βιτριόλι:

Ξανά στο δικαστήριο εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης (7/10) η Ιωάννα Παλιοσπύρου μαζί με την οικογένεια και τους δικηγόρους της για μια ακόμα ακροαματική διαδικασία. Ωστόσο, η κατηγορούμενη αποφάσισε να μην δώσει τελικά το παρών.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα πρόκειται να καταθέσουν ο ψυχίατρος της Ιωάννας και η καλή της φίλη Αννίτα Ναθαναήλ.

Η μητέρα της, που αποτελεί το μεγαλύτερο στήριγμά της, μίλησε στις κάμερες και στους δημοσιογράφους και πάνω από όλα τόνισε πως περιμένει δικαίωση.

«Περιμένω δικαίωση. Δικαίωση, τίποτα άλλο! Πάμε καλά μέχρι στιγμής. Θα δούμε» είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις της μητέρα της Παλιοσπύρου έξω από τα δικαστήρια

«Η Έφη μπορεί να είναι έξω σε 5 χρόνια»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Από τι 6», βρέθηκε καλεσμένος ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης όπου μέσα σε όλα σχολίασε την υπόθεση βιτριόλι σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο για το αν υπήρχε κάποιου είδους ομάδα υποστήριξης. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως θεωρεί απίθανο να μπορούσε να το κάνει όλο αυτό από μόνη της.

Μάλιστα, μιλώντας για την ποινή που μπορεί να επιβληθεί στην δράστρια είπε πως εάν παραμείνει το κατηγορητήριο ως έχει τότε το πλαίσιο ποινής με το οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπη θα είναι 2 έως 8 χρόνια.

“Μεσοβέζικα μιλώντας καθώς έχει εκτίσει και κάποιους μήνες, μπορεί να είναι έξω σε πέντε χρόνια. Εκείνη θα έχει βγει, ενώ η Ιωάννα θα έχει μπροστά της μια τεράστια ανηφόρα” είπε. Παράλληλα, η γυναίκα με το αρχικό «Μ» που φέρεται να είχε επικοινωνήσει με την 36χρονη Έφη πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι «σπάει» τη σιωπή της.