Έπεσε τσολιάς κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη! Η πιο άσχημη στιγμή...

Δείτε το στιγμιότυπο

Έπεσε τσολιάς κατά τη διάρκεια της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη! Η πιο άσχημη στιγμή...

Η πιο άσχημη στιγμή που συνέβη κατά τη διάρκεια της παρέλασης της Θεσσαλονίκης- Ένας άτυχος τσολιάς έπεσε ενώ περπατούσε.

Ένα από τα απρόοπτα της στρατιωτικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη κατέγραψε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

28η Οκτωβρίου: Ο τσολιάς που "έκλεψε" την καρδιά του διαδικτύου!

Μια άτυχη στιγμή είχε ένας απ' τους εύζωνες που συμμετείχαν στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου.

Ο τσολιάς γλίστρησε κατά τον βηματισμό του επάνω στην κίτρινη διαχωριστική γραμμή καθώς τα καρφιά του τσαρουχιού με το υλικό βαφής της λωρίδας απεδείχθη... μοιραίος συνδυασμός.

Ο εύζωνας έπεσε στο οδόστρωμα. Αμέσως έσπευσε κοντά του ο επικεφαλής της Διμοιρίας των Ευζώνων προκειμένου να τον βοηθήσει, ενώ ο κόσμος χειροκρότησε έντονα θέλοντας να τον εμψυχώσει.

Το βίντεο κατέγραψε ο Ολλανδός άσος του ΠΑΟΚ Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος παρακολουθούσε την παρέλαση και ανέβασε στο instagram το σχετικό βίντεο.

Ελένη Λουκά: Πήγε στην παρέλαση και έκανε χαμό! Το απίστευτο show μπροστά στους αστυνομικούς!

Η Ελένη Λουκά δε θα μπορούσε να λείπει από τη μαθητική παρέλαση της 28η Οκτωβρίου. Πήγε λοιπόν και όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε χαμό! Δείτε μέσα από φωτογραφίες της, το απίστευτο show που έδωσε μπροστά στους αστυνομικούς!

Η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα ολοκληρώθηκε δίχως εντάσεις που παρατηρούνταν τα προηγούμενα χρόνια.

Survivor - τελικός: Η Ελένη Λουκά "επιτίθεται" στους παίκτες! (Βίντεο)

Ελένη Λουκά: Πήγε στην παρέλαση και έκανε χαμό! Το απίστευτο show μπροστά στους αστυνομικούς!

Παρά ταύτα, δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα απρόοπτα, ιδίως όταν στον χώρο όπου θα διεξαγόταν η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου εμφανίστηκε η γνωστή και μη εξαιρετέα… Ελένη Λουκά.

Η Ελένη Λουκά έκανε το δικό της… «ντου» όταν στο βήμα του ομιλητή βρισκόταν ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ξαφνικά άρχισε να φωνάζει ότι οι παρελάσεις, όπως η σημερινή για την 28η Οκτωβρίου, «είναι υποκρισία», καθώς «μας κυβερνούν οι Γερμανοί».

Ελένη Λουκά: Πήγε στην παρέλαση και έκανε χαμό! Το απίστευτο show μπροστά στους αστυνομικούς!

Μεταξύ άλλων, άρχισε να εκτοξεύει άκρως ρατσιστικά σχόλια για μετανάστες και πρόσφυγες. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που μετείχαν στα μέτρα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και προσπάθησαν, διακριτικά, να την απομακρύνουν.

Η Ελένη Λουκά, ωστόσο, που ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει το «σόου», έπεσε στο έδαφος και διεμήνυε ότι δεν θα φύγει από την παρέλαση. Εν τέλει, η… παράσταση της Ελένης Λουκά έλαβε τέλος, δίχως άλλα παρατράγουδα.


Πηγή: iefimerida.gr