Κώστας Μπακογιάννης: Με sport look στο Μαραθώνιο! Πού ήταν η Σία;

Τον συνέλαβε ο φακός!

Κώστας Μπακογιάννης: Με sport look στο Μαραθώνιο! Πού ήταν η Σία;

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στο Μαραθώνιο στο κέντρο της Αθήνας με sport look αλλά ήταν μόνος! Πού ήταν η Σία Κοσιώνη;

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου έγινε ο 37ος αυθεντικός Μαραθώνιος με τον Κώστα Μπακογιάννη να δίνει το "παρών" με μία πιο αθλητική εμφάνιση. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος του Δήμου Αθηναίων βρέθηκε εκεί προκειμένου να σημάνει την έναρξη του Μαραθωνίου.

Κώστας Μπακογιάννης: Πάει στα δικαστήρια πασίγνωστο δημοσιογράφο! Τι συνέβη;

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr συνέλαβε τον Κώστα Μπακογιάννη, όχι όμως και τη Σία Κοσιώνη! Πού ήταν η δημοσιογράφος;

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννη: Ο γιος τους έχει μεγαλώσει πολύ! Η φωτογραφία από την παρέλαση!

Ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη έχει μεγαλώσει πολύ. Με την φωτογραφία από την παρέλαση θα «λιώσετε».

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο συχνά στα social media μοιράζονται όμορφες στιγμές τους.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Δήμου να παρακολουθεί με αφοσίωση την παρέλαση.

Σία Κοσιώνη: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με τον δικό της... Σουπερμαν!

Στην λεζάντα της έγραψε: «Μαμά! Ουαου! Μαμά! Ουαου! Ή αλλιως, θαυμάζοντας τα μεγάλα τα παιδια που κάνουν παρέλαση! Χρόνια πολλά σε όλους! #28oct #28october #national #anniversary #greece #parade #athens #kids #schools #syntagma #proud».

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννη: Ο γιος τους έχει μεγαλώσει πολύ! Η φωτογραφία από την παρέλαση

Κώστας Μπακογιάννης: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Σία Κοσιώνη - «Προσπαθούμε όσο γίνεται...»!

Μια αποκάλυψη για τον γάμο του με την Σία Κοσιώνη έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης. «Προσπαθούμε όσο γίνεται...», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος.

Αναφέρθηκε στην πολιτική σκηνή, αλλά και στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα στον γάμο του με την Σία Κοσιώνη. Κώστας Μπακογιάννης: Έπιασε δουλειά ως δήμαρχος και μπήκε στη σκουπιδιάρα!

«Καταφέραμε να κρατήσουμε άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγο μου γιατί τα παιδιά μας είναι πάνω από όλα. Είναι η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής μας» σχολίασε χαρακτηριστικά για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγο του.

Όσον αφορά την Σία Κοσιώνη, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε πως «προσπαθούμε να κρατάμε όσο γίνεται πιο μακριά την προσωπική μας ζωή από τον τηλεοπτικό ή φωτογραφικό φακό… Το παλεύουμε…»