Σοκ στο Μεξικό: Ένοπλοι εκτελεστές απήγαγαν ασθενή! Σε τι κατάσταση τον βρήκαν;

Αδιανόητο σκηνικό!

Σοκ στο Μεξικό: Ένοπλοι εκτελεστές απήγαγαν ασθενή! Σε τι κατάσταση τον βρήκαν;

Σοκ επικρατεί στο Μεξικό, με την είδηση πως ένοπλοι εκτελεστές απήγαγαν ασθενή! Σε τι κατάσταση τον βρήκαν αργότερα;

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος διακρίνονται οι επτά μασκοφόροι εκτελεστές – μέλη του καρτέλ ναρκωτικών Santa Rosa de Lima να μπουκάρουν στο Γενικό Νοσοκομείο!

Ένοπλος άνοιξε πυρ! Τέσσερις οι νεκροί μετά την αιματηρή επίθεση!

Κρατώντας έναν φύλακα ασφαλείας ως όμηρο και αναγκάζοντάς τον να τους βοηθήσει να βρουν τον «στόχο» τους οι πληρωμένοι φονιάδες των καρτέλ, που αποτελούν τεράστια πληγή για τη χώρα, ελέγχουν ένα -ένα τα δωμάτια όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσαν μεξικανικά δίκτυα.

Κάποια στιγμή, προς το τέλος του βίντεο, οι πληρωμένοι δολοφόνοι διακρίνονται να βγαίνουν από ένα δωμάτιο κουβαλώντας έναν ασθενή με φορείο και εξαφανίζονται, αφού προηγουμένως έχουν σωριάσει στο έδαφος τον φύλακα. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ οι ένοπλοι έκλεψαν τα κινητά των μελών του προσωπικού του νοσοκομείου για να μην μπορέσουν να ειδοποιήσουν τις Αρχές. Λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία εντόπισε σε διασταύρωση το διαμελισμένο πτώμα ενός άνδρα καλυμμένο με σεντόνι κι ένα μήνυμα γραμμένο σε χαρτόνι, που όμως δεν κοινοποιήθηκε. Όπως επιβεβαιώθηκε το πτώμα ανήκε στον απαχθέντα ασθενή. Δεν ήταν όμως το μοναδικό θύμα του καρτέλ, αφού άλλες δύο ομάδες ενόπλων έκαναν αντίστοιχες εφόδους σε άλλα νοσοκομεία την ίδια μέρα, στις 21 Νοεμβρίου κι απήγαγαν και εκτέλεσαν άτομα που είχαν εισαχθεί με τραύματα από σφαίρες. Η περιοχή του Γκουαναχουάτο στο νότιο Μεξικό έχει γίνει πρόσφατα διάστημα θέατρο σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ δύο αντιπάλων καρτέλ, ενώ μόνον τις τελευταίες μέρες διαπράχθηκαν τουλάχιστον 37 φόνοι.


Πηγή: iefimerida.gr

Παγκράτι: Σκηνές θρίλερ! 17χρονος κατήγγειλε απαγωγή και ληστεία!

Θρίλερ επικράτησε στο Παγκράτι χθες το βράδυ! 17χρονος κατήγγειλε απαγωγή και ληστεία στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, τον ακινητοποίησαν στον δρόμο την ώρα που περπατούσε στου Ζωγράφου. Τον έβαλαν σε πορτ-μπαγκαζ αυτοκινήτου και τον οδήγησαν με τη βία στο διαμέρισμά του.

Άνοιξαν με τα κλειδιά του ανήλικου την πόρτα και βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον 55χρονο πατέρα του, τη μητέρα του και τον μικρότερο γιο της οικογένειας.

Ο 55χρονος περιέγραψε στο OPEN TV, πώς έφτασε στο σημείο να παλέψει με τους ληστές, οι οποίοι τον τραυμάτισαν με μαχαίρια σε διάφορα σημεία του σώματος. Ένοικοι διπλανών πολυκατοικιών τρομοκρατήθηκαν από τις κραυγές βοήθειας και ρωτούσαν με αγωνία. Σοκαρισμένος ο 55χρονος προσπάθησε να προστατεύσει τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Πάνω στον πανικό τους οι δράστες εγκατέλειψαν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της οικογένειας το όχημα διαφυγής τους.