Σοκ στην Ιεράπετρα: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα! Τι συνέβη;

Ήταν μητέρα δύο παιδιών!

Σοκ στην Ιεράπετρα: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί στην Ιεράπετρα με την είδηση πως γυναίκα βρέθηκε νεκρή! Τι συνέβη και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το τραγικό συμβάν;

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση εντοπισμού μίας 47χρονης γυναίκας που είχε χαθεί τις τελευταίες ώρες στην Ιεράπετρα, στην Κρήτη.

Οι δύτες της 3ης ΕΜΑΚ που βούτηξαν με κίνδυνο της ζωής τους στην ομβροδεξαμενή βάθους 4 μέτρων όπου εικαζόταν ότι είχε πέσει, ανέσυραν τα μεσάνυχτα νεκρή την άτυχη γυναίκα, με τους φόβους ότι είχε πέσει εκεί, δυστυχώς να επιβεβαιώνονται...

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, πρόκειται για μητέρα δύο παιδιών.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί από αργά το απόγευμα της Τετάρτης με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Μία επιχείρηση που είχε τραγικό τέλος.

Τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία με τον χαμό μίας 47χρονης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στην Ιεράπετρα της Κρήτης ερευνά η αστυνομία, καθώς τα ερωτηματικά που χρήζουν απαντήσεις είναι αρκετά.

Η 47χρονη γυναίκα βρέθηκε για άγνωστους λόγους στο σημείο της εξαφάνισής της. Λίγη ώρα αφού δηλώθηκε ότι αγνοείται από τους συγγενείς της, εντοπίστηκαν τα τσιγάρα της στο σημείο που έπεσε στη δεξαμενή νερού, όπου βρέθηκε περίπου τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς.


Η μητέρα των δύο παιδιών, όπως αναφέρουν τα κρητικά ΜΜΕ, είχε δηλωθεί ότι αγνοείται από το απόγευμα της ίδιας ημέρας, από την οικογένειά της. Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία, προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για το αν πρόκειται για ατύχημα, ή για κάτι άλλο, δίχως να αποκλείεται, στην παρούσα φάση, κανένα ενδεχόμενο, όπως συμβαίνει εξάλλου σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις.

Η δήλωση των ανθρώπων της οικογενείας της ενεργοποίησε άμεσα τις δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Όταν βρέθηκαν τα τσιγάρα στο σημείο, άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, παρ' ότι είχε ήδη πέσει το σκοτάδι, ξεκίνησε την επιχείρηση για τον έλεγχο στη δεξαμενή νερού, που βρισκόταν από κάτω. Μετά από λίγες ώρες, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρή η 47χρονη, από βάθος τουλάχιστον τεσσάρων μέτρων.


Η υπόθεση ερευνάται ως προς όλες τις κατευθύνσεις και τουλάχιστον προς το παρόν, δεν έχει εξαχθεί κάποιο ασφαλές συμπέρασμα. Ωστόσο, η συγκέντρωση στοιχείων δεν αποκλείεται να φωτίσουν τα αίτια της τραγωδίας ακόμη και στη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Το νέο έτος μπήκε με θύματα, καθώς βρέθηκαν δύο νεκροί από βεγγαλικά την Πρωτοχρονιάς!

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη στο Καλλιμάρμαρο: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα κρεμασμένη με λουρί σκύλου!

Φρίκη επικράτησε στο Καλλιμάρμαρο όταν βρέθηκε νεκρή γυναίκα η οποία ήταν κρεμασμένη με λουρί σκύλου. Μυστήριο γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της.

Μια άγνωστη έως τώρα τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας αποκαλύπτεται μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso». Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας, όταν ο φύλακας του Καλλιμάρμαρου βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα.

Ανοίγοντας την πόρτα που οδηγεί στο παρκάκι, πίσω από το «πέταλο» του Παναθηναϊκού Σταδίου, ο άνδρας αντίκρισε το άψυχο κορμί μιας εντυπωσιακής γυναίκας, που «κρεμόταν» από ένα υπαίθριο μονόζυγο, με έναν βρόχο από λουρί σκύλου, που είχε περάσει στον λαιμό της!

Ο φύλακας ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο, για να ρίξει φως στην αινιγματική σκηνή, η οποία είχε στηθεί στο υπαίθριο γυμναστήριο με θέα το Παναθηναϊκό Στάδιο. Oπως διαπιστώθηκε, η νεκρή ήταν μια 25χρονη καλλονή από τη Γεωργία, η οποία μάλιστα άφησε την τελευταία της πνοή, φορώντας ρούχα που θα απαιτούσε μια βραδινή έξοδος σε κάποιο καλό εστιατόριο ή κλαμπ.

Πριν από λίγες ημέρες σοκ επικράτησε με την γυναίκα που παρέσυρε νταλίκα στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης και Αθηνών στον Βόλο.

Πάνω στην καλλίγραμμη γυναίκα βρέθηκε το τσαντάκι με τα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ στην αριστερή τσέπη του παλτού της οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο, στο οποίο είχαν καταγραφεί αμέτρητες αναπάντητες κλήσεις από τη μητέρα της και τον Έλληνα σύντροφό της, που την αναζητούσαν από το βράδυ της Κυριακής.

Η γοητευτική Γεωργιανή ζούσε εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας και κατοικούσε στην ευρύτερη περιοχή του Μετς. Ο σύντροφός της και η μητέρα της ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν το βράδυ της Κυριακής και πως δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Και οι δύο εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 25χρονη δεν είχε τον παραμικρό λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της και πως δεν είχε δείξει κάτι που να τους βάλει σε υποψίες, αφού η συμπεριφορά της ήταν φυσιολογική.

Το σκηνικό παραπέμπει σε αυτοχειρία, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, έως ότου «μιλήσει» η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της κοπέλας. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, που θα δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για την τραγική κατάληξη.

Πηγή: protothema.gr