Σοκαριστικό περιστατικό: Πυροβόλησε δυο παιδιά επειδή πέταξαν χιονόμπαλες στο αυτοκίνητό του

Ένα 12χρονο κορίτσι και ένα αγόρι 13 ετών τραυματίστηκαν

Σοκαριστικό περιστατικό: Πυροβόλησε δυο παιδιά επειδή πέταξαν χιονόμπαλες στο αυτοκίνητό του

Σοκαριστικό είναι το περιστατικό στις ΗΠΑ όπου άνδρας πυροβόλησε δυο παιδιά επειδή πέταξαν χιονόμπαλες στο αυτοκίνητό του.

Δυο παιδιά που πέταξαν χιονόμπαλες στο αυτοκίνητό του, πυροβόλησε ο οδηγός, στο Μιλγουόκι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN, ένα 12χρονο κορίτσι και ένα αγόρι 13 ετών βρίσκονταν σε μια παρέα παιδιών που πετούσαν χιονόμπαλες σε διερχόμενα οχήματα.

«Μία από τις χιονόμπαλες αυτές χτύπησε ένα λευκό αυτοκίνητο και ο οδηγός του οχήματος πυροβόλησε εναντίον της παρέας των παιδιών, τραυματίζοντας τα δύο εξ αυτών» ανέφεραν οι τοπικές αρχές σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν.

Παράλληλα, διευκρίνισαν ότι τόσο η 12χρονη όσο και ο 13χρονος νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Επιπλέον, ο δράστης της επίθεσης δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

protothema.gr

Φρίκη στη Βόνιτσα! Άνδρας πυροβόλησε καταστηματάρχη με πιστόλι φωτοβολίδων

Φρίκη έχει προκαλέσει στη Βόνιτσα η είδηση πως ένας άνδρας πυροβόλησε με πιστόλι φωτοβολίδων έναν άτυχο καταστηματάρχη!

Τον τρόμο σκόρπισε σε μπαρ της Βόνιτσας ένας 42χρονος Γάλλος μετά από διαπληκτισμό με τον 35χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο αλλοδαπός έβγαλε πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος του καταστηματάρχη χωρίς ευτυχώς να τον πετύχει.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ελλιμενισμένο σκάφος του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν και καταχεσχέθηκαν το πιστόλι φωτοβολίδων και δύο ναυτικές φωτοβολίδες ενώ εντοπίστηκε στο κατάστημα μια πυροδοτημένη ναυτική φωτοβολίδα .

Ο Γάλλος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Βόνιτσας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λευκάδας με δικογραφία σε βάρος του για παράνομη χρήση όπλου και πρόκληση απλής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πηγή: agrinionews.gr