Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Έρχεται παγετός... Το φαινόμενο χτυπά δυνατά»!

Μεγάλη προσοχή! Ο καιρός «απειλεί»!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Έρχεται παγετός... Το φαινόμενο χτυπά δυνατά»!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί και τονίζει: «Έρχεται παγετός... Το φαινόμενο χτυπά δυνατά» αναφέρει μεταξύ άλλων και προκαλεί εντύπωση! Τι θα συμβεί;

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα αφού σε πολλές περιοχές της Ελλάδος έχει σημειωθεί ήδη πτώση της θερμοκρασίας.

Ασθενείς τοπικές βροχές την Παρασκευή στα ανατολικά και νότια, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

«Ο καιρός θα κρυώσει ακόμη περισσότερο στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της χώρας», σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου. Οι βοριάδες θα παραμείνουν σχετικά ενισχυμένοι. Τα φαινόμενα πάντως, όπως είπε, θα έχουν επιλεκτικό χαρακτήρα, με κάποιες βροχές τοπικού χαρακτήρα, χωρίς να είναι κάτι το αξιόλογο, όπως είπε. Οι βροχές στην Κρήτη θα διατηρηθούν, αλλά κυρίως στους ορεινούς όγκους όπου χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα.Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε αναλυτικά και τον καιρό για σήμερα, για όλες τις περιοχές της χώρας

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Στα 600 μέτρα το φαινόμενο... Έρχεται σε 1 μέρα»!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί και τονίζει: «Στα 600 μέτρα το φαινόμενο... Έρχεται σε 1 μέρα» και μας απειλεί! Δώστε μεγάλη βάση!

Μπαίνει τέλος στην παρατεταμένη καλοκαιρία που απασχόλησε την κεντρική και βόρεια Ελλάδα από σήμερα, με τον Σάκη Αρναούτογλου να δίνει όλες τις λεπτομέρειες για βροχές και χιονοπτώσεις που δεν αποκλείεται να... κατηφορίσουν έως και τα 600 μέτρα.


Ο καιρός αλλάζει από σήμερα και ο Σάκης Αρναούτογλου καταγράφει όλα τα δεδομένα, τονίζοντας για μια ακόμη φορά πως πρέπει τις πρωινές ώρες δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην πάχνη, που τοπικά μπορεί να καταστεί εξαιρετικά επικίνδυνη.

Η θερμοκρασία αναμένεται από το βράδυ του Σαββάτου, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, να σημειώσει πτώση. Την Κυριακή οι χιονοπτώσεις θα είναι περισσότερες στη βόρεια Ελλάδα αλλά στα ορεινά, ενώ από την Τρίτη το βράδυ αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, αλλά μόνο από Θεσσαλία και κάτω...

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού στο βίντεο:

Έχετε δει και την πιο πρόσφατη προειδοποίησή του;