Σοκ στην Πάτρα: Εξέδιδε την ανήλικη ξαδέρφη της! Μοιραζόταν τα χρήματα με...

Τι λένε οι πληροφορίες;

Σοκ στην Πάτρα: Εξέδιδε την ανήλικη ξαδέρφη της! Μοιραζόταν τα χρήματα με...

Σοκ έχει προκληθεί στην Πάτρα με την είδηση πως κοπέλα εξέδιδε την ανήλικη ξαδέρφη της και μοιραζόταν τα χρήματα με τον σύντροφό της! Τι λένε ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες για αυτό το συμβάν;

Με τη βία ανάγκαζε τη 17χρονη ξαδέρφη της, να εκδίδεται έναντι αμοιβής στην Πάτρα, μια 27χρονη Ρουμάνα η οποία κάθισε τη Δευτέρα στο εδώλιοο του κατηγορουμένου!

Ένοχη για δεύτερη φορά κρίθηκε η 27χρονη, για τα αδικήματα της σωματεμπορίας και της μαστροπείας, κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, από το Μικρό Ορκωτό Εφετείο Πατρών και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Η ποινή ήταν μειωμένη σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση (12 χρόνια κάθειρξη και 65.000 ευρώ πρόστιμο) αφού της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Η ανήλικη Ρουμάνα είχε καταγγείλει ότι συνευρίσκονταν παρά τη θέλησή της, με 12 περίπου άνδρες την ημέρα, ραντεβού τα οποία κανόνιζε η μεγάλη της εξαδέλφη, η οποία μοιράζονταν, με τον σύζυγό της αλλά και τον σύντροφο της 17χρονης, τα χρήματα που έδιναν οι πελάτες.

Η 27χρονη είχε μετατρέψει βαγόνι του ΟΣΕ σε οίκο ανοχής

Ενα παλιό βαγόνι του ΟΣΕ στον Αγιο Διονύσιο της Πάτρας, είχε μετατραπεί σε παράνομο οίκο ανοχής και σε τόπο όπου η ανήλικη κακοποιείτο καθημερινά, αναγκαζόμενη να δέχεται «πελάτες». Στο σημείο αυτό τον Φεβρουάριο του 2017 οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν την 27χρονη, υποδυόμενοι τους πελάτες και χρησιμοποιώντας προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Σημειώνεται ότι, η κατηγορούμενη για την τέλεση των ερωτικών συνευρέσεων, είχε διαμορφώσει κατάλληλα, το βαγόνι του ΟΣΕ, όπου είχε τοποθετήσει κλινοσκεπάσματα.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι, η μεγάλη εξαδέλφη με την χρήση απατηλών υποσχέσεων βελτίωσης της ζωής της ανήλικης, την είχε μεταφέρει στην Ελλάδα και παρακρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα της, για να την εξωθεί στην πορνεία, μαζί με τους άλλους δύο συντρόφους τους.

Το διαβατήριο της ανήλικης Ρουμάνας βρέθηκε μέσα στην τσάντα της 27χρονης, γεγονός που επιβεβαίωνε τα όσα ανέφερε η 17χρονη για παράνομη κράτησή της.

Στο χθεσινό δικαστήριο, η 27χρονη Ρουμάνα αρνήθηκε την ενοχή της, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε και η ίδια, θύμα του συζύγου της, ο οποίος την ώθησε στην πορνεία καθώς τα χρήματα από τα φανάρια που «έβγαζε» ήταν ελάχιστα. Τα χρήματα όπως ανέφερε τα μοιράζονταν ο σύζυγός της, ο οποίος τα έστελνε στον πατέρα του στη Ρουμανία, με τον σύντροφο της 17χρονης, ενώ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της ανήλικης Ρουμάνας ότι τη χτυπούσε, αν και πολλές φορές είχαν λογομαχήσει.

Για χαρακτηριστική περίπτωση σωματεμπορίας μίλησε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε την ενοχή της 27χρονης, πρόταση την οποία έκανε δεκτή το δικαστήριο, στέλνοντάς την πάλι πίσω στη φυλακή.

Συναγερμός ωστόσο είχε σημάνει στην περιοχή και όταν βρέθηκε παιδί ενός έτους που έχασε τις αισθήσεις του!

Πηγή: dete.gr

Αποκάλυψη βόμβα! Πατέρας γνωστού ηθοποιού ο 53χρονος που εξέδιδε την κόρη του στη Λαμία!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η αποκάλυψη βόμβα ότι ο 53χρονος που εξέδιδε την κόρη του στη Λαμία είναι πατέρας γνωστού ηθοποιού!

Η υπόθεση συγκλόνισε τη Λαμία, καθώς ο άντρας εξέδιδε την κόρη με νοητική υστέρηση σε φίλους του. Οπως αποκαλύφθηκε η νεαρή ζούσε εφιαλτικές στιγμές από το 2013 όταν και ήταν 15 χρόνων. Εις βάρος της, μάλιστα, είχαν ασελγήσει εκτός από τους δύο συλληφθέντες φίλους του 53χρονου πατέρα της και αλλοδαποί, οι οποίοι εργάζονταν γι’ αυτόν.

Οι αποκαλύψεις για τον πατέρα στη Λαμία προκαλούν φρίκη. Μάλιστα, ο 53χρονος, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, είναι πατέρας γνωστού ηθοποιού. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο, ο ηθοποιός δήλωσε πως ζούσε τον εφιάλτη από τα 5 του χρόνια.

«Το τι περνάω εγώ όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά δεν το ξέρει κανείς… Σπούδασα μόνος μου, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, δεν με ρώτησε κανείς αν ζω ή αν πέθανα. Έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ έφυγα το 2011. Πάλευα τόσα χρόνια να κάνω πράγματα αλλά δε γινόταν. Εμείς έχουμε μεγαλώσει με πάρα πολλά ψυχολογικά και τα τέσσερα αγόρια», είπε ο γνωστός ηθοποιός, που έχει συμμετάσχει σε σίριαλ και θεατρικές παραστάσεις. «Με έδερνε, ήθελε να με κλείσει σε ίδρυμα, με έβριζε, με άφηνε νηστικό και βρώμικο. Έφθασε στο σημείο να βάλει Αλβανούς να με βιάσουν!» αποκάλυψε στους αστυνομικούς.

Θρήνος στην Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Θρήνος επικρατεί στην Πάτρα μετά την είδηση πως άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του πριν λίγες ώρες.

Τον αναζητούσαν από το απόγευμα της Δευτέρας και τελικά εντοπίστηκε σήμερα νεκρός μέσα στο σπίτι του στην οδό Τζούνη 7, στην περιοχή του Διάκου.

Υπήρξε κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας ενώ φως στα αίτια του θανάτού του αναμένεται να «ρίξει» η ιατροδικαστική εξέταση.

Τραγωδία στον ΟΛΠ: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο...

Πηγή: patrastimes