Χιόνια στη Θεσσαλονίκη! Συμβαίνει τώρα και είναι εκεί ο Σάκης Αρναούτογλου! Δείτε το live βίντεο!

Μαγευτικό τοπίο!

Χιόνια στη Θεσσαλονίκη! Συμβαίνει τώρα και είναι εκεί ο Σάκης Αρναούτογλου! Δείτε το live βίντεο!

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται Σάκης Αρναούτογλου και στο live βίντεο του θα δείτε τα πρώτα χρόνια που έπεσαν στην Θεσσαλονίκη, για το νέο έτος. Συμβαίνει τώρα στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο έμπιστος μετεωρολόγος ενημέρωσε για τον καιρό της πόλης στους διαδικτυακούς του φίλους με μια ανάρτηση σε ζωντανή μετάδοση.

Όπως βλέπουμε τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην Θεσσαλονίκη μετά το έκτακτο δελτίο καιρού που είχε «σκάσει» και έλεγε ότι πολλές περιοχές θα φτάσουν σε θερμοκρασία υπό το μηδέν.

Χιόνια με ένα live βίντεο έδειξε ο Σάκης Αρναούτογλου και νωρίτερα

Χιόνι έπεσε σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας και ο κορυφαίος μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, μοιράστηκε με τον κόσμο ένα μαγευτικό βίντεο από το χιονισμένο τοπίο! Είναι μια πολύ όμορφη πόλη και πρέπει να την επισκεφθείτε όλοι!

Φυσικά, αναφερόμαστε στην πανέμορφη ορεινή και συγκεκριμένα στο Χολομώντα. Είναι βουνό του νομού Χαλκιδικής με μέγιστο υψόμετρο 1.165 μέτρα. Είναι το δεύτερο υψηλότερο βουνό της χερσονήσου της Χαλκιδικής μετά τον Άθω και καλύπτει σχεδόν όλο το ανατολικό και κεντρικό τμήμα του νομού.

Πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει και ως ο παράδεισος των αισθήσεων!

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος, λοιπόν, έκανε repost ένα βίντεο από έναν διαδικτυακό του φίλο και μας έδειξε πόσο όμορφα είναι εκεί, που το έχει στρώσει.

Δείτε το βίντεο από το μαγευτικό χιονισμένο τοπίο που δημοσίευσε ο Σάκης Αρναούτογλου από την συγκεκριμένη περιοχή της Ελλάδας

Ωστόσο εδώ και μέρες μας έχει ενημερώσει για το ποιες περιοχές θα "χτυπήσει" η ψυχρή εισβολή που φτάνει στην χώρα μας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Έρχονται χιόνια την Πέμπτη στην Ελλάδα!

Έρχονται χιόνια την Πέμπτη στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου που προειδοποιεί τον κόσμο καθημερινά για τα καιρικά φαινόμενα τόσο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όσο κι από το κεντρικό δελτίο καιρού στην ΕΡΤ!

Συγκεκριμένα, Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν την Πέμπτη σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας ενώ στο παρακάτω βίντεο θα δείτε και τις προβλέψεις του έως και την Κυριακή!