Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Το Σαββατοκύριακο έρχεται...»

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Το Σαββατοκύριακο έρχεται...»

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, μέσω του δελτίου καιρού της ΕΡΤ, προειδοποίησε για τον καιρό που μας περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο, εξηγώντας πως έρχεται ένα ισχυρό καιρικό φαινόμενο το οποίο θα υποχωρήσει τη Δευτέρα.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ ανέφερε, ότι την Παρασκευή (13/3) ο καιρός θα είναι εξαιρετικός. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στα 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 24 βαθμούς.

Μη χάσετε και την πρόγνωση που έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου για την κακοκαιρία που έρχεται σε τέσσερις μέρες από τώρα

Στην Αττική, οι άνεμοι θα πνεύσουν στα 6-7 μποφόρ σε περιοχές και ο υδράργυρος θα κυμανθεί στους 12-22 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη ο αέρας θα είναι λιγότερο ισχυρός στα 3-4 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται στους 7-19 βαθμούς.

Το Σάββατο, ένα βαρομετρικό χαμηλό από τα Βαλκάνια θα αρχίσει να μας επηρεάζει και μέχρι την Κυριακή θα φέρει βροχές αξιόλογες στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, ανέμους 7-8 μποφόρ και χιονοπτώσεις στα 400 μέτρα υψομέτρου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Έρχεται «άγριο» καιρικό φαινόμενο - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για ισχυρές βροχές

Για ακόμη μια φορά ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για τις ισχυρές βροχές που θα έρθουν μαζί με το «άγριο» καιρικό φαινόμενο. Ο μετεωρολόγος ενημέρωσε σχετικά με το γεγονός, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ, για την εμφάνιση αυτού του ισχυρότατου βαρομετρικού χαμηλού:

«Εντυπωσιακός ο σχηματισμός ενός βαθέος και παράλληλα εκτεταμένου βαρομετρικού χαμηλού στην ανατολική Μεσόγειο κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και κυρίως την Παρασκευή προκαλώντας κατά πάσα πιθανότητα γενικότερα στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, την Αίγυπτο και την Κύπρο αλλού κατά τόπους ισχυρές βροχές σε συνδυασμό με πολύ ισχυρούς ανέμους κι αλλού ισχυρές αμμοθύελλες!!».

Πρόκειται να «σκάσουν» ψυχρές αέριες μάζες όπως είπε επίσης ο Σάκης Αρναούτογλου, στον καιρό μέσα στις επόμενες ημέρες σε περιοχές της Βόρειας Ευρώπης.

Σάκης Αρναούτογλου πρόγνωση καιρού