Τα παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη αγκαλιά στο κρεβάτι - "Μένουν σπίτι"

Μια γλυκιά φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη αγκαλιά στο κρεβάτι -

Μια όμορφη ανάρτηση έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θέλησε να δώσει για ακόμα μια φορά το μήνυμα του "μένουμε στο σπίτι'. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε με τα παιδιά του να είναι αγκαλιασμένα στο κρεβάτι.

Το μήνυμα που έρχεται από την κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας είναι να μείνουμε στο σπίτι, μιας και είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ο πρωθυπουργός άλλωστε ήδη έχει ανακοινώσει και την απαγόρευση κυκλοφορίας - για τον ίδιο λόγο - που είναι σε ισχύ ήδη από χθες Δευτέρα (23/3).

Τώρα ο Κ. Μητσοτάκης θέλησε να στείλει εκ νέου αυτό το μήνυμα με τον ίδιο να κάνει μια πιο προσωπική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός μοιράζεται στα socail media φωτογραφίες με τα παιδιά του, τα οποία φυσικά λατρεύει.

Αυτή τη φορά λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία με τα παιδιά του να είναι αγκαλιά στο κρεβάτι του σπιτιού, ενώ μαζί τους είναι και ο σκύλος της οικογένειας. Όπως θα δείτε κάνουν ότι κοιμούνται ωστόσο ξεπροβάλλουν και κάποια χαμόγελα.

"Μένουν σπίτι (εγώ γραφείο)" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ανέβασε την γλυκιά φωτογραφία με τα παιδιά του, έχει στείλει ένα μήνυμα για τον κορωνοϊό που μας συγκίνησε

Ειδικότερα ο πρωθυπουργός, επίσης μέσω Instagram θέλησε να δώσει ε΄να ευχαριστώ σε όσους αυτές τις δύσκολες ημέρες εργάζονται σε νοσοκομεία.

«Ο έπαινος ανήκει στον άνθρωπο που είναι πραγματικά στην αρένα, με πρόσωπο γεμάτο ιδρώτα και αίμα. Που έχει, όμως, ενθουσιασμό και αφοσίωση. Γιατί ξοδεύει τον εαυτό του σε ένα άξιο σκοπό. Σας ευχαριστούμε και Μένουμε Σπίτι» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ενώ στο συγκινητικό στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο Πρωθυπουργός, φαίνονται οι γιατροί αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό, που αναφέρουν με λόγια που συγκινούν, «Εμείς μένουμε εδώ για εσάς, εσείς μείνετε σπίτι για εμάς».

γιατροί κορωνοϊός Κυριάκος Μητσοτάκης